Hayatınızda Böyle Entersan Motor Gördünüz mü ?

Bugun Eminönünde rastladım :)

NnT1Rc.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
ahahahha vay be motosikleti tıra benzetmiş biraz daha yer olsa neler yapmazdı.

40 yaş üstü göbekli çapırcı abilerin motorlarına yaptığı custom adı altında bir ton püskül takması gibi olmuş.Gereksiz kalabalık ne bulursa yapıştırmış, tabiri caizse çin kerhanesi gibi olmuş.Sen de keşke adamın plakasını kabak gibi çekmeseydin.

Arka topcase´ye usta solarsistem yapmis,enerji işinide halletmiş,helal olsun,zevk meselesi,belliki usta bu şekilde mutlu oluyor,özenerek birşeyler yapmiş,bize laf düşmez.

Son düzenleme:
bu kadar elektronikle yağmurda ne yapacak acaba... gerçi yazlık motorcu çok piyasada unutmuşum...

Kafamız bizden hesap soramaz, çünkü onu hep güzel yaşattık.
Tam oturmuş sahibine bu söz. Güle güle kullansın kafasını inş

tesbih eksik diyicektim o da tamammış her şey olması gerektiği gibi, alet gergin

Arka topcase´ye usta solarsistem yapmis,enerji işinide halletmiş,helal olsun,zevk meselesi,belliki usta bu şekilde mutlu oluyor,özenerek birşeyler yapmiş,bize laf düşmez.

...........

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

Plakayı bırakın telefonunu bile çekmiş. Arayıp tebrik edelim vatandaşı :)

Adam cep telefonunu bile motorun üzerine koymakta bir sakınca görmediyse plakadan rarahtsız olacağını sanmam

Bu motosikleti birkaç defa gördüm eminönü beşiktaş arasında. Yaşlı bir amca kullanıyor. Üzerindeki aksesuarlar da sabit değil değişiyor sürekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar