İnstagramdan ekledim.Akşam kaça kadar açık oluyorsunuz.Akşam buluşmasını sizde yapar otururken motorları kapattırırız.
Bu yazının tamamı 25 lira mı şimdi ?:mrgreen:Merhaba ultraplus paketimiz yani detaylı paket manasına gelmektedir.@tubrotherscoffee instagram sayfamızda paketlerimiz mevcut olup ultra plus içeriği şöyledir; öncelikle kettenmax ile zincir temizliği yapılır,Motul jant temizleyici sprey ile jant temizlikleri yapılır.Green strong ile motor blogu ve metal akşam temizlenir.formulax cilalıtemizleyici ile köpüklü yıkama yapılır.ara kurulamayapıldıktan sonra Motul E9 ile son temizlik ve cilası yapılır.ve son olarak Motul zincir yağı ile yaglanır ve yanınıza sohbete gelinir)
Oh miss.. Motorlarida cafenin onune cekebiliyoruz galiba.Gelcez
İnstagramdan ekledim.Akşam kaça kadar açık oluyorsunuz.Akşam buluşmasını sizde yapar otururken motorları kapattırırız.
Navigasyona kaydettim yakın zamanda görüşürüz :cat:
Çok teşekkürler mutlaka ama mutlaka beklerim çayımız güzeldirİstanbula yolumuz düşerse gelmiş olacağız, takipteyiz.
Ultra paket güzelmiş. Riders,hara güre, ikisinede gittim. Size de ugrayacagim inşallah.
Bu yazının tamamı 25 lira mı şimdi ?:mrgreen:
Motoparkımız daim gözümüzün önünde çayınızi motosikletinize karşı yudumlayabiliyorsunuzbeklerim mutlaka
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Çok teşekkürler gece 2 ye kadar açığız çayımız mt üyelerine ücretsizdir mutlaka bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
çok teşekkürler görüşmek ümidiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
Çok teşekkürler mutlaka ama mutlaka beklerim çayımız güzeldir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
İyi yapmışsınız bize de bekleriz efenimsektör gelişmeli özellikle haragüre Necati bey bize hayırlı olsuna geldiğinde içimdeki sevinç ve kardeşlik duygusunu anlatamam burdan kendisine tekrar tekrar teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Biz bu yolun başında MT sayesinde birçok fikir ve dostluk kazandık gönül ister ki bedava yıkamak ama şimdilik elimizden gelen bu diyelim![]()
Bu yazının tamamı 25 lira mı şimdi ?:mrgreen:
Ben de isterim ben de! Yakın zamanda indirimli paketinizi denerken ikram çayınızla sohbet etmeye geleceğim. Kolay gelsin umarım başarılı olursunuz.![]()
hayırlı ugurlu olsun, umarım katkımız olur bizde gelmek isteriz,
moto yıkama cafe işi bana keyifli geliyor, hem sevdigin şeyi ikisi bir arada gibi![]()
İzmit ,Sakarya, Eskişehir den müşterilerimiz bulunmaktaO kadar işe 25 tl bedava :queen: uzak olmasa gelirdim benim motorda çöp kamyonu gibi şu an, iyice temizlenmesi lazım da mesafe uzakale:
İstedikleri kadar ultra mega süper detail (alayı ingilizce kelime) yazarlarsa yazsınlar, ben motorumu kendim yıkarım. Adam zinciri yağlıyor elindeki eldiven simsiyah yağ içerisinde, sonra bu eldivenle seleye dokunuyor, elciği tutuyor. Bizim millette hassasiyet diye bişey yok.
Bir iki fotoğraf da eklerseniz güzel olur sanki, merak ettik mekanı.
Ben de uğrayayım bir ara kendimiz de yıkayabiliyorsak, sonra da cafede sohbet muhabbet. Güzel düşünmüşsünüz.
Teşekkürler mutlaka bekliyoruz görüşmek üzere; )Hayırlı olsun.En kısa sürede ziyarete geleceğim![]()
Merhaba @fenerbahceli düşüncenizi ve hassasiyetinize saygı duyuyoruz ve profesyonel ürünlerimizi kullanarak kendiniz yıkama yapabilirsiniz MT üyelerine çayımız ücretsizdir yolunuz düşerse mutlaka beklerim
İzmit ,Sakarya, Eskişehir den müşterilerimiz bulunmaktayol yapmak istediklerinde geliyorlar motorlarını yıkıyor,Tubroger lerini yiyip çaylarını içip dönüyorlar
yolunuz düşerse muhakkak bekliyoruz
![]()