Genel olarak araba yorumu çıkmış vay be çok şaşırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
Eğer arabada karar kılırsam bu kesinlikle kendi kararım değil tamamen ailem için bir hamle olacak. Bu iş bana kalsa onlara derdimki gidin kendinize araba alın ben de gidip kredi çekim kendime motor alayim ama onlar yarı fiyat sen çek yarı fiyat biz gidip araba alalım diyorlar. O arabanın içinde asla motor üstünde mutlu olduğum gibi olamıcam. Tek avantaj 12 ay kullanabilmek olacak onun dışında arabanın bir boka yarayacağını sanmıyorum
Valla biz motorcular ne kadar özgür ruhlu ve asi olsak da bir o kadar da düşünceliyizdir. Sana "Boşver ana babayı, al motoru hayatını yaşa, carpe diemmmm" diyeceğimizi falan bekleme
Önce aile gelir sonra zevkler. Motosikletle tüm aileni alıp biyere gidebilir misin? yok. Motosikleti senden başka ailenin tüm fertleri de kullanacak mı? büyük ihtimalle yine hayır.
Eeee, o zaman cevap zaten ortaya çıkıyor. Ama ne olur? Arabayı beklentinin altında daha ucuz birşey alıp,kredinin kalan kısmıyla da motorunu 250cc lik birşeyle değiştirebilirsin.
Yeni araban şimdiden hayırlı olsun
Son düzenleme: