Motor ne oldu ?
Siz kötü ustaya düsmüssünüz. Ikinci el ve eski makina sürpriz kutudur. Antalya ve istanbulda çok iyi ustalarim var.
Ankara'da Mete usta var Yıldız'da genelde yüksek hacimli makineler ile uğraşır. Dl650 vstrom'u en baştan topladığını bilirim. Tabi bakar mı o kadar mıncıklandıktan sonra bilemem. Genelde başkasının kurcaladığına el atmıyor.
Neyse akıl veren çok olur derler öyle yapmayım. Sıkmayın canınızı en son olmadı yetkili servise verirsiniz. Sonra zaten satmaya kıyamayıp binersiniz.
Yasin bey, öneriniz için çok teşekkür ederim. değerli ustalar vardır elbette. ondan şüphem yok.. sadece ben karşılaşmayı bekliyorum. bakalım ne zaman kısmet olacak. söylediğini ustayı hiç duymadım. burada kayıtlarda kalsın. çok teşekkür ederim.
motoru ulusan a götürsem faydasını görür müyüm?
Motor ne oldu ?
Ya neden konularda Polatlı geçiyo bugün benim canımı yakıyonuzhemde osb. Hemde savunma sanayi dedin. Yanındaki Laundry beni benden aldı yine :/
Bu arada sende de ne sabır varmış ya. Ben yakmıştım şimdi çoktan ya motoru ya satanı.
Allah göstermesin başıma gelse parçalar geçerim.
2015de 3 yıl yazmış, 3 yılda konudan sonra geçmiş. Çocuğun olsa ilk okula başlıcakmış.
kardeşim sen motoru dekorasyon diye bir cafeye filan sat bence. zararın neresinden dönülürse kardır. bu kadar uğraştığına, üzüldüğüne değmez. yine de çok takdir ettim sizi, pes etmemişsiniz
yani 10/10istatistikleri çökerttik.. sadece bir usta var Ankara Ostim de Hızır usta. açıkça söyledi ben yapamam diye. başka br dürüst ustaya denk gelemedim henüz.. ama umudum var
istnbuldada bir kaç usta kimliğine bürünmüş dolandırıcıya gitti.. bilemiyorum yani kumar oynamak gibi bir şey oldu bu durum.. ne çıkarsa..
Ankara'da Mete usta var Yıldız'da genelde yüksek hacimli makineler ile uğraşır. Dl650 vstrom'u en baştan topladığını bilirim. Tabi bakar mı o kadar mıncıklandıktan sonra bilemem. Genelde başkasının kurcaladığına el atmıyor.
Neyse akıl veren çok olur derler öyle yapmayım. Sıkmayın canınızı en son olmadı yetkili servise verirsiniz. Sonra zaten satmaya kıyamayıp binersiniz.