- Konu Yazar
]Merhaba arkadaşlar, 0 km CBF ile bir kez daha yolda kaldım. İlk motoru Edirne bayiiden aldığımda yolda 3 defa stop etti çalıştıramadım, hondayı aradığımda bayide ki eleman; "servis kapandı sen kendi imkanlarınla eve git yarın bakarız" demişti. O akşam güç bela yardım çağırdım arkadaş kamyonet bulup beni yoldan almıştı ancak gece 11 de eve dönebildim, yolda çektiğim eziyet aklıma geldikçe sinirleniyorum, ertesi gün servis geldi baktı etti jikle takılı kalmıştır bişey yok deyip gitti rolantiyi de yükseltmesini söylemiştim yükselttim demişti ancak motor 1000/1100 dd arası çalışıyor. Bu gece yine aynısı oldu 3 viteste düşük devirde yavaş giderken (kediye çarpmamak için yavaşlamıştım) motor stop etti ve jikle açtım çalıştı devir 3500'e kadar çıkıp inerken stop etti bir daha çalışmadı, 4-5 km yolu elimle iterek getirdim motoru. Yani motora güvenip, okula gitmeye korkuyorum yolda stop ederse diye. Motor bir defa stop edince mümkün değil çalışmıyor, servisleri de vurdum duymaz ben sanki yalan söylüyorum suçu bana atıyorlar jikle unutmuşsundur yok benzin almayı unutmuşsundur. kaç senedir motora binen biriyim çin malı motorlarda bile böyle bir sorun hiç yaşamadım. Motor aldım içimde sinir stres oluştu. Bu benim ilk CBF'im huyunu suyunu bilmiyorum henüz çok yeni motor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. CBF başlığı yavaş akıyor diye buraya konu açtım, normalde çok sık konu açan biri değilim forumu kirletmemeye çalışırım ancak paylaşmak istedim işte.