arkadaşlar motoru teslim aldım. Bu sefer de telefonluktu aynalar aksesuarlar bunları göndermediler. En sonunda serviste gerçekten sağlam ilgili bir usta ile tanıştım. Fabrikadan bir yetkili de geldi. Defalarca özür dilediler. Arayıp tekrar tekrar özür dilediler. Bu forumlarda bazı arkadaşlar konuyu saptırıyor...
Bakın size diyorum ki servis hatalı. evet sorun serviste diyorum. Ancak fabrikaya şikayet ettiğimzde telefondaki şahıs adamı idare et gönder gitsin diyor. Telefonda sesi duyuyoruz. 50 kere fabrikayı arıyoruz telefonlara çıkan olmuyor. Israrla halen servise çamur atmaya devam etmenin manası yok. Bir ciddiyetsizlik ve zaaf var ortada. Daha sonra gazetelerdeki makalelerde kurucularına yazdım. Sağ olsun ilgilendi hemen arattı beni.
Arayan kişi yüzde 99 salı günü sende dedi yüzde 1 çarşamba dedi.
Motor cumartesi günü geldi.
Şimdi bazılarının idrak edemediği bir şey var ama anlayabiliyorum kimisi satıcı ve bu işten ekmek yiyor.Ancak hataların üstünü kapatmak yerine telafi etmek ve bu markayı daha iyi seviyelere yükseltmek için çalışmak gerekir.Daha sonra gittiğim servisteki ustalar bana yapılan muamelenin farkındalar. Onların da elinden bir şey gelmiyor.
Neyse sonuç olarak motorsikletim 11 temmuzda servise gönderildi ve servis+fabrikadan çıkma süresi 18 Ağustos'ta bana geri geldi. Tam 37 gün sürdü.
şimdi motorla ilgili son izlenimlerimi anlatayım. yine bin km rodaj yaptım sonra servise götürdüm sağ olsun servisteki arkadaş bakımdan masraf almıyorum dedi. Çünkü daha önce zaten aldık ancak haketmediğimi düşündüğümden bu sefer ücretsiz olsun dedi.
Arkadaşlar motorun 0 km de iken çalışması ile şimdi çalışması arasında fark var. Elden geçirilen motor kendine gelmiş. daha fazla gaz alıyor yokuşu daha iyi çıkıyor. Daha bi serileşmiş. Motorun üstünde daha ciddi durulmuş ve şimdi daha da keyif veren bir motorsiklet ortaya çıkmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
Başka kullanıcısı yok mu motorun markanın bildiğim kadarı ile ilk enjeksiyonlu motoru yakışıklılık parça kalitesi vs. güzel ama diğer yanları nasıl ?
Dün yenibosna metroda idim yanıma birisi geldi sonra beylikdüzünde idim yine birisi geldi. Marka etiketlerini söktüğüm için etrafında tur atıyorlar ama anlayamıyorlar.Gerçekten yakışıklı motor. Kullanımla ilgili de şu anda km de 0.15 yakıyor. Tabi silindir piston sekmanları değişti krank değişti. o nedenle yine biraz dikkatli kullanıyorum.Ancak 0.13 lere düşecektir. Motor küçük değil. Yani iri duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
Ya vazgeçti yada teslim aldı ve burayı unuttu bir çok kullanıcı yaşadığı arızada hemen markayı kötülüyor sürekli her mecrada yazıyor sonrada kaybolup gidiyor çamur at izi kalsın bilinçsiz kullanıcılar. Bu marka için değil tüm markalar için geçerli bu dediğim.
Maalesef kamp yapmayı çok sevdiğim için internet çekmiyor arkadaşlar. Tatile gitme fırsatı bulduğumdan dolayı internet çekmeyen yerlerde dolandım. Şarj sorunu vs dolayısıyla yazamadım. Dün eve geldim,bugün de hemen yazdım. Sonuçta başıma gelen iyi kötü her şeyi yazıyorum. Şu anda yine memnunum ancak şehirlerarası çok gezdiğim için motor beni kesmiyor artık. 94-95 km hızlardan sonrası olmaz bu motorda. Ancak 80-85 ler gayet keyifli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
RKS'nin ilk Euro4 olan modeli tüm modellerinin arkasında duran firma niye piyasaya yeni koyduğu bir modelden kaçsın ayrıca senden başka problem yaşayan da yok. Seninde anlattığın gibi servisin hatasıdır. Hiç markaya çamur atma servise giden motorun 30 iş günü süresi var.
Marka ile ilgili sorun yok arkadaşlar ,çalışanlar maalesef sorun oluşturuyor. Bugün küba motor Türkiye'de gerçekten çok iyi yerlere gelmiş durumda. Ancak kim ne derse desin eksikleri fazla,yedek parça sorunları da bazı modellerinde halen var. Arkadaşım Küba cr1 kullanıyor.Yedek parça lazım ne zaman gelir diye fabrikayı arıyor. Fabrika şu anda biz de bilmiyoruz diyor. Onlar da ithal ediyor sonuçta. Gitti o da her yere şikayet etti. Yani eksikleri var ama şikayetlerle düzelecek. Görmezden gelirsek markayı bizim Türkler akrabacılık oynarken bitirir.