merhaba dostlar araya yeşillik videosu atayım dedim biraz makara içerir
. Nc 750x kullanıcısı olarak bir tracer hayranıyım keyfli ve kazasız sürüşler diliyorum. iyi seyirler
Merhaba,
Bakla sayısı orjinalinden fazla olabilir mi acaba? Serviste mi taktırdınız acaba yoksa başka bir yerde mi? 16 bin km oldu hala üzerinde orjinal zincir var ve daha hiç ayar yapmadım.
23000km de orjinali değiştirdim, fakat dişlileri değiştirmedim, serviste değiştirmedim, orjinal zincirim de uzuyordu böyle
Selamlar,
E hadi geçmiş olsun 59.400 TL de oldu fiyatı. Aynen bu şekil devam.
isterse 100 olsun, sizce bu paraya değer mi alınırmı? kullanıcısı olarak zittin sene değmez derim, gider 2. el multi alırım mis
isterse 100 olsun, sizce bu paraya değer mi alınırmı? kullanıcısı olarak zittin sene değmez derim, gider 2. el multi alırım mis
Şimdi ki sıfır fiyatına bence de değmez. Çok satıldı diye yapılan zamlarla birlikte iyice uçtu gitti fiyatı. Sıfır almayı düşünenlere geçmiş olsun.
Sıfır almayı düşünnen olcağını sanmıyorum hatta bu sene tracer satabilceklerini bile sanmıyorum
2016 ve 2017 Model Tracer 900'de 2015'e göre ne değişiklikler var.
2015 almayı düşünüyorum.Fakat Gidon sallaması 2016 ve 2017 'de düzeltilmiş gibi rivayetler duyuyuorum.Kozmetik dışında farklar yoksa kısmetse
Mt-07ABS li motorumu satıp almak istiyorum.