A2 ye B ekletmek

Merhaba a2 ehliyetimi 3 sene önce almıştım. Şimdi b ekletmem gerekiyor bunun için yazılı sınava girmem gerekiyormu ? Ve yaklaşık maliyeti ne olur ? Teşekkür ederim.

Yazılı sınava girmenize gerek yok . Fiyatı kursa sormanız daha iyi olur çünkü kursa göre fiyat değişebiliyor ama harç parası ve kart ücreti sabit.

Merhaba a2 ehliyetimi 3 sene önce almıştım. Şimdi b ekletmem gerekiyor bunun için yazılı sınava girmem gerekiyormu ? Ve yaklaşık maliyeti ne olur ? Teşekkür ederim.

Yazılı sınav harici diğer tüm ücretleri ödüyorsunuz diye biliyorum kurs + direksiyon + harç vs.

Ben b tipe a2 ekletmiştim zamanında size de benzer bir işlem gerçekleşecektir mevcut ehliyetiniz olduğu için yazılı sınavdan muafsınız. kurs ücreti, Direksiyon sınavı ücreti, ehliyet harç ücreti, kart bedeli ve vakıf payı ödemiştim siz b ekletmek istiyorsunuz bu yüzden b tipinin ücreti üzerinden ücretlendirilicektir. 2017 ehliyet ve harç ücretleri şeklinde bir arama yaparsanız daha iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
B ye A2 eklettim 570 kurs 80 sınav ücreti verdim , A2 ye B aynı mı bilemiyorum ama aşşağı yukarı aynıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar