öncelikle bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için çok teşekürller::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy: iş yerine gelince ilk işim bi bakayım dedim mesaj varmı diye nasıl sevindim bi bilseniz uğur kardeşim ,emremm kardeşim, miginfly kardeşim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dilerim yuvanızdan huzur hiç eksik olmaz tekerinize taş degmez inşallah.
bi nebze cevap alsamda şu anda 5 li balata takılı motorsiklette yeniyim iki ay oldu motor ile tanışalı başlangıç motoru olarak en iyisi dediler kayseride baskı balata degişirken daha hiç sökülmemiş orjinal baskı balatası imiş 4 olarak aradaki farkı bilecek kadar usta binici degilim siz değerli kardeşlerimin daha çok bilgisi vardır diyerek soruyu sormuştum. yani toparlarsak 5 li balata mı daha performanslı 4 lü balatamı bu arada 5 li yan sanayi 4 orjinal parça daha önce 4 lüyü değişip 5 li taktıran varmı teşekkürler hepinize kalın sağlıcakla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
şu anda 5 li var benim motorda 53 binde