Trafik teröristleri ! ( Video )

Video hepimize bir ders olsun diye paylaşıyorum. Birazdaha hızlı manevra yapmış olsaydım muhtemelen arkadaki .... üzerime çıkacaktı. Dikkatli olalım keyifli sürüşler .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacı fark ettiysen değil ders çıkarmak pişman olmak... öyle bir moron ki farkında bile değil

Hacı fark ettiysen değil ders çıkarmak pişman olmak... öyle bir moron ki farkında bile değil

Bunlara kızarak küfür ederek hiç birşey kazanmıyoruz. Ben birazdaha hızlı sağa geçmiş olsaydım arkadan gelen araç üzerime çıkabilirdi. Tipini özellikle ağır çekime aldım. Trafikte daha dikkatli olmalıyız :/

Hocam aynalarınızdaki durum nedir bilemiyorum ancak buradan bakınca o araç sizin değil siz o aracın bulunduğu şeride giriyorsunuz.

Yani siz aracın önüne çıkıyorsunuz gibi duruyor veya bilmediğimiz başka bir bilgi mi var?

Hocam aynalarınızdaki durum nedir bilemiyorum ancak buradan bakınca o araç sizin değil siz o aracın bulunduğu şeride giriyorsunuz.

Yani siz aracın önüne çıkıyorsunuz gibi duruyor veya bilmediğimiz başka bir bilgi mi var?

Bende öyle farkettim. Bir de madem adam trafik teröristi neden 2. kez yanından geçiyor. İyi cesaret vallahi...

:) nasıl izlediğinizi bilemedim. İlk olarak punto şeridime giriyor. Daha sonra ben sağ şeride geçtiğim halde araç benimle aynı şeride giriyor .. Zaten benden sonra izlemeye devam ederseniz araç diğer iki aracında arasına girmeye çalışıyor :) Ben zaten video ders niteliğinde olsun diye belirtip birazdaha hızlı manevra yapmış olsaydım aracın bana arkadan çarpacağını belirttim. Fakat buna rağmen 06 plakalı aracı kullanan onun bunun çocuğu değil hatalı benim olduğumu söylüyorsanız saygı duyuyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Bende öyle farkettim. Bir de madem adam trafik teröristi neden 2. kez yanından geçiyor. İyi cesaret vallahi...

Şöyle düşünebilirsiniz. Yolda en hızlı bendim zaten yetişmem gereken biryer vardı. Fakat ben hızlı olduğum halde birbirleriyle yarış yapan 3 dallamaya denk geldim. Ve 06 plakalı aracı süren onun bunun çocuğu ben şeride ondan önce geçmeme rağmen şeride gelip altıma girdi. Sağ şerit boş olduğu halde araç makas atıyordu ve hiç frene basmadı. Ya arkalarında kalıp onların biryere patlamasını bekliyecektim yada bu sığırları geçip yoluma bakacaktım ben devam etmeyi tercih ettim.

cidden mantığım almıyor ya. bi orta şerit bi sol şerit vıyır vıyır geçiyorsun. sol şeride daha yeni geçmişken bir anda sağa kırıyorsun sonra gelen arabaya laf ediyorsun. size ehliyeti nasıl veriyorlar?

Hocam kusura bakma ama sen de sinyal vermeden ani şerit değiştirmişsin, pejocu halihazırda o şeritte ise kusur biraz da sendedir. Hatta dalgın bir sürücü olsaydı çarpabilirdi. Geçmiş olsun.

0:05 kurallara aykırı şekilde iki aracın arasından geçmek!
0:15 sol şeritten gidiyorsun
0:16 sağ şeride kırıyorsun bir anda...
0:31 hala aradan geçmeye çalışmak ?*!

0:05 kurallara aykırı şekilde iki aracın arasından geçmek!
0:15 sol şeritten gidiyorsun
0:16 sağ şeride kırıyorsun bir anda...
0:31 hala aradan geçmeye çalışmak ?*!

bana nasıl ehliyet verdiklerini sen daha iyi biliyor olmalısın :) Analiz gücün bukadar yüksekken. Ama kafanın basmadığı biyer var :) Video ders niteliğinde olması için paylaştım ... Yani hatalı bendim ve daha hızlı manevra yapmış olsaydım adam bana çarpacaktı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Hocam kusura bakma ama sen de sinyal vermeden ani şerit değiştirmişsin, pejocu halihazırda o şeritte ise kusur biraz da sendedir. Hatta dalgın bir sürücü olsaydı çarpabilirdi. Geçmiş olsun.

Teşekkürler. Sağ şerit boştu ben geçerken araç makas attığı için farkedemedim hızını birden yanımda görüncede irkildim.

bana nasıl ehliyet verdiklerini sen daha iyi biliyor olmalısın :) Analiz gücün bukadar yüksekken. Ama kafanın basmadığı biyer var :) Video ders niteliğinde olması için paylaştım ... Yani hatalı bendim ve daha hızlı manevra yapmış olsaydım adam bana çarpacaktı.

Hocam senin hatan sinyal vermeden geçmek olmuş. Sinyal verseydin de takmayacaktı o, ama olsun sen ver sinyalini.

O tarz adamları her gün görüyorum. Hem arabayla hem motorla karşılaştığım tipler. Muthemelen o an makas atmıyor olsaydı ve haklı olsaydı arkadaşın üstüne kırmıştı çoktan. Yada dönüp andaval andaval sövüyor olurdu.

Bir de ne kadar sıcak da olsa mont giy hocam ne olur ne olmaz, kask yetmez :)

Son düzenleme:
Hocam senin hatan sinyal vermeden geçmek olmuş. Sinyal verseydin de takmayacaktı o angut ama olsun sen ver sinyalini.

O tarz adamları her gün görüyorum. Hem arabayla hem motorla karşılaştığım tipler. Muthemelen o an makas atmıyor olsaydı ve haklı olsaydı arkadaşın üstüne kırmıştı çoktan. Yada dönüp andaval andaval sövüyor olurdu.

Bir de ne kadar sıcak da olsa mont giy hocam ne olur ne olmaz, kask yetmez :)

Teşekkürler :) evet bende sık sık karşılaşıyorum bu tip durumlarla. Yorum yapan arkadaşlara kızdığım nokta şu. Videonun başında bile yorum sizin yazıyor. Benim hatalı olduğum belli bize ders olsun diyorum çünkü ben ettim siz etmeyin. Buna rağmen değişik arkadaşlar bana ehliyeti nerden aldın diye sorabiliyor ( hatalı beni görerek ):) ( Aksesuar konusundaki tavsiye içinde teşekkür ederim )

omuz kontrolü yapmadan şerit değiştirmişsiniz, şerit ihlali yapmışsınız. bir daha yapmazsınız, o tshirt ile düşseydiniz kimseye çarpmasanız bile hoş olmazdı.

Ortada bir hata var değil mi? Hatayı karşı tarafta aramak en kolayı adama terörist de, insan değil de, kendini pohpohla, eleştiri aldığında millete fevri cevaplar vererek kendini savun. Zor olan kusura bakmayın arabanızın önüne kırdım aniden dalgındım yada görmedim diyerek özür dilemek videoyada şu başlığı atmaktı "Yaptığım Büyük Hata". Yanlış anlama ben bu duruma düşmezdim diye yazmıyorum. Bende çok yapıyorum böyle şeyler arkamdan kornaya basan biri olduğunda da yavaşlayıp kusura bakma der geçerim. İnsan olmak bunu gerektirir.

@rollcycle
Ders çıkarmak iyidir. Sadece başkalarının hatalarından ders çıkarmak çok tatlıdır. Fakat yarım yamalaktır. 06 plakalı araç sürücü her haliyle arıza sürücü profiline uyuyor. Biraz insan olsaydı sizi tehlikeye atmazdı. Fakat sizin de sürüşünüzü gözden geçirmeniz gerekiyor. Sizin ve sevenlerinizin iyiliği için...

Trafik teröristleri diye konu başlığı atıp sonra kendi yaptığı hataların farkına varıp hepimize ders olsun diye kıvırmak. Neyse ki videoda atarlanma görmedik, gelişme var. Gerekli dersler çıkarılmış.
Diğer arabalar bu hareketleri yapar onlara birşey olmaz, sen bir motosiklet sürücüsü olarak onların yaptığı hataları yapmamalısın. Seni farketmediklerini görmediklerini biliyorsun, o halde hızlı seyreden bir trafikte asla iki aracın arasından geçmemelisin. Şu 1 dk içinde 2 kez araya girmişsin, tehlike yaşamana neden olan temel şey bu. Şeritleri ayıran çizgiden değil kendi şeridinde gitsen böyle olmazdı. Kim haklı kim haksız tartışmıyoruz. Video'da görülen 3 aracın da hataları var.

Son düzenleme:
valla izliyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------

arabacı birazdan haklı çıkacak, izleyin.

:D izliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

Trafik teröristleri diye konu başlığı atıp sonra kendi yaptığı hataların farkına varıp hepimize ders olsun diye kıvırmak. Neyse ki videoda atarlanma görmedik, gelişme var. Gerekli dersler çıkarılmış.
Diğer arabalar bu hareketleri yapar onlara birşey olmaz, sen bir motosiklet sürücüsü olarak onların yaptığı hataları yapmamalısın. Seni farketmediklerini görmediklerini biliyorsun, o halde hızlı seyreden bir trafikte asla iki aracın arasından geçmemelisin. Şu 1 dk içinde 2 kez araya girmişsin, tehlike yaşamana neden olan temel şey bu. Şeritleri ayıran çizgiden değil kendi şeridinde gitsen böyle olmazdı. Kim haklı kim haksız tartışmıyoruz. Video'da görülen 3 aracın da hataları var.

kıvıran benmiyim ? videonun başlığına konu açıldıktan sonraki altındaki yazılara videodaki yazılara baktınızmı ? Ben kıvırmadım hayır. Arkamdan gelen araç ve daha öncesinde önüme kıran punto bunların ikiside onun bunun çocuğu. Ama diyorsanız hatalı sensin saygılar duyuyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

Ortada bir hata var değil mi? Hatayı karşı tarafta aramak en kolayı adama terörist de, insan değil de, kendini pohpohla, eleştiri aldığında millete fevri cevaplar vererek kendini savun. Zor olan kusura bakmayın arabanızın önüne kırdım aniden dalgındım yada görmedim diyerek özür dilemek videoyada şu başlığı atmaktı "Yaptığım Büyük Hata". Yanlış anlama ben bu duruma düşmezdim diye yazmıyorum. Bende çok yapıyorum böyle şeyler arkamdan kornaya basan biri olduğunda da yavaşlayıp kusura bakma der geçerim. İnsan olmak bunu gerektirir.

Magandayı tanıyorsun galiba :) 06 plaka ...
Ben hangi yorumda fevri bir cevap vermişim ? Videoyu izleyip yorum yaparken ruh halinizi merak ediyorum :) Resmen bu sığırdan özür dile diyorsun :)

İnşallah ankarada bu arkadaşla karşılaşırsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar