Yaptırıp da çok memnun olan arkadaşlarımın yanında devamlı göz kuruluğundan şikayet eden ve birkaç yıl sonra gözleri yarım numara kadar gerileyen bir arkadaşım da var. Ben ilkokuldan beri gözlük takıyorum. 10 senedir de gözlük lens karışık kullanıyorum. Bazen bir cesaret geliyor çizdir diye sonra yemiyor. Lenslerin de belirli bir kullanım süresi var. Kimisi 2 yıl diyor kimi doktor daha uzun süre kullanabilirsin diyor. Ama uzun yıllar (10-15 sene gibi)lens kullanımı hem gözü kurutmakta hem de korneanın incelmesine sebep olmakta. Bu sebepten lazer operasyon olamayan insanlar var.
Bence bir süre lens dene gözlükle kıyaslarsan büyük rahatlık.
Denedim lensi beceremedim o takıp çıkarması yokmu bazıları rahatça takar ben yapamadım taktığımda da rahat edemedim 9 yaşımdan beri kullanırım gözlüğü 21 ine aldım randevuyu bakalım gözlerim uyumlumu lazer ameliyatına
Tekrar selamlar arkadaşlar gittim göz muayenemi oldum önce gözlerim ameliyata uygunmuş geçen hafta pzt günü ameliyatımı oldumAmeliyat sonrası 5 saat
gözümde sulanma yanma filan oldu sonra geçti sabah uyanıp saate bakıp net görünce bian gözümde gözlük var sandımilkokul 2. sınıfta takmıştım 8
yaşımda yani şuan 31 yaşımdayım 23 sene benim yanımdaydı, arkadaşlarım top oynardı ben izlerdim gözlüğüme vurcak kırılcak diye çünkü bir kaç kere böyle
hadiseler yaşamıştım içimde ukte kaldı çoğu şey bunun yüzünden mesela denizi hiçbir zaman net göremedim.. Neyse çok şükür iyiyim sorusu olanlara
ameliyatla ilgili sonrası ile ilgili yardımcı olmaya çalışabilirim![]()
Tekrar selamlar arkadaşlar gittim göz muayenemi oldum önce gözlerim ameliyata uygunmuş geçen hafta pzt günü ameliyatımı oldumAmeliyat sonrası 5 saat
gözümde sulanma yanma filan oldu sonra geçti sabah uyanıp saate bakıp net görünce bian gözümde gözlük var sandımilkokul 2. sınıfta takmıştım 8
yaşımda yani şuan 31 yaşımdayım 23 sene benim yanımdaydı, arkadaşlarım top oynardı ben izlerdim gözlüğüme vurcak kırılcak diye çünkü bir kaç kere böyle
hadiseler yaşamıştım içimde ukte kaldı çoğu şey bunun yüzünden mesela denizi hiçbir zaman net göremedim.. Neyse çok şükür iyiyim sorusu olanlara
ameliyatla ilgili sonrası ile ilgili yardımcı olmaya çalışabilirim![]()
ameliyat dediginiz normal ameliyat mı. Yoksa lazer ile çizim falan mı
Gozlugu gormek muthis bir duygu... Banyo'yu gormek, denizden sahili gormek, uyaninca etrafi gormek...
Gecmis olsun, hayirli olsun.
Detaylari alabilir miyiz?
Operasyon nerede oldu, -sakincasi yoksa- ne kadara mal oldu, tekrar etme riski ile ilgili doktorun aciklamalari, vs.
Son zamanlarda ben de arastirma icindeyim de...
Yaşlandığınızda katarakt ameliyatı olmak gerekecek, o zaman ne olacak henüz bu konuda yeterli veri tabanı oluşmadı.