de-javu bana müslim abinin ya da sende varsa sislerin resmini gönderebilirmisin?? oraya gitiğimde ne alacağım görüp bileyim bari......
[email protected]
[email protected]
de-javu bana müslim abinin ya da sende varsa sislerin resmini gönderebilirmisin?? oraya gitiğimde ne alacağım görüp bileyim bari......
[email protected]

[email protected]

arkadaşlar ben duyu sökturdum
elektrikçi usta h4 civalı 55 w ampul taktırdım
allah şukur bi problem yok ve cok guzel aydınlatıyor yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum.
tek dezavantajı uzun farları tam ayarlayamamak.zaten ampulu değiştirmeden öncede ayarlanmıyordu.![]()
müslüm abi birde şu sosis çantayınereden aldın güzel bişi miş
Bugün sibop ayarının son durumunu kontrol etmek üzere ALTAN MOTOR daydım. Sabah bir aksilik yüzünden vaktinde orda olamamama rağmen saolsunlar yine hemen ilgilendiler. Far, seleler, benzin deposu ve buji kapakları söküldü, hemen hemen 2 saat süren kontrollerde daha önceki sibop ayarının tuttuğu görüldü ve son kontrollerle birlikte motor sağlıklı düzenine kavuştu. Profesyonel çalışmaları ve gösterdikleri ilgiden dolayı ALTAN MOTOR a teşekkür ederim.
kac para tuttu kardes
Arkadaşlar bir ara buluşma olursa kesin katılacağım söz!![]()
selam faygun geçen gün benimde önüme bir taksi kırdı allahtan çok yavaştım ama refleks icabı iki frene basınca motor kafadan kaydı ve benide üstünden attı. lastik çözüm olabilirmi?? benim de aklımı çeldin.
bu arada bende 4000 bakıma götürecem. ama benim aldığım kişi ''Can'' Katrancı Motorda yaptırmış bende oraya götüreyim dedim...
faygun;
Ben Motomax' dan Bering mont aldım 140 avro'ya (6 taksit) (En kalite ve hesaplısı bunu buldum)
http://www.bering.fr/index.adml?l=111&r=155&p=254&n=2&i=0&f=1707
dizlik ve bellik ufo, toplamı 175YTL,
Kask Airoh SV 55 aldım 135 avro ya Galeri Sayan'dan 12 takside (cok da hesaplı oldu),
Eldiven ise almadım alacağım.(Henüz kesik parmaklıyı kullanıyorum onu da 5 YTL' ye almıştım)
ya bide su ön cam ve sis olayını halletsem içim rahatlıcak öneriler lütfen
bide arkadaslar bızım aletın sıgortası tam nerde yav