Honda CBR 125, Ampülü

Selam ark.lar

Honda cbr 125 2006 model var.
Durup dururken sağ far kısalarda yanmamaya başladı, şöyle 2 tık yapınca yanıyor fakat tıklamak gerekiyor. servis patladığını ve yenisinin 15ytl oldugunu söyledi.

Şimdi ben zati xenon, beyaz ışıklı bişiler düşünüyordum. Benım motora 12 volt a 35watt ampül gidiyormuş, bu teknik bilgilerden pek bişi anlamıyorum ama 15ytl de vermek istemiyorum hemde xenon falan alabilirsem takmak istiyorum.

4.levent de oturuyorum önerebileceğiniz yer varmı? nerden alabilirim, kaç para veririm vs...

Servis patladığını söylemiş ama sen iki tık attığında yandığını söylüyorsun.Eğer öyleyse patlamamıştır.Orada bi temassızlık falan vardır.İyi kontrol et

Bugun gittim servise dedim böle böle, yani ben vurunca cama yaniyor. adam geldi vurdu yandı, dedi tel kopmuş ama vurunca birbirine değiyor o yuzden yanıyor. ısınıncada yapışıyormuş teller devam ediyormuş yanmaya.

kll

evet doğru olabilir. ama o motorun farları halojen ampul değilmi? ozaman 55 watt tır. adedi 15 değildir daha ucuz olması gerek. hırdavatçıya sordunmu?

Servis bizzat 15ytl vereceğine git sanayiden 3-5ytl ye al getir takalım dedi.

yok kardeş

bence serviste hata var..ampülün arkasında ki sokette temasızlık var. yanmıyan ampülü söküp iletken sprey sıkman lazım. en kötü ihtimal az yağ sür. birazda sıkıştırabilirsen düzelir... ampülün teli kopunca öyle ısınınca felan düzelmez içerisinde tungstern iletkeni var.en ufak bi kopma yda temazsızlık..artık tekrar çalışmasını engeller(ark yapar).........servise haddim olmayarak selamlar...

Motosikleti
Forza 250
Şimdi ben zati xenon, beyaz ışıklı bişiler düşünüyordum. Benım motora 12 volt a 35watt ampül gidiyormuş, bu teknik bilgilerden pek bişi anlamıyorum ama 15ytl de vermek istemiyorum hemde xenon falan alabilirsem takmak istiyorum.

Xenon ampul sisteminin fiyati 300-350 ytl arasinda.
Senin bahsettigin beyaz isik verenler çakma xenon :> çin malıdır 1 ayda keser.
Beyaz ışığa yakın Osram ın Cool Blue serisi var. Ama 35 watt olanı var mı bilemem.
Alacağın ampül Osram / Philips / Narva gibi markalar olsun ki sorun yaşamayasın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben bir ara çakar taktırdım modifiyecide.ampüllerden temaslı bir şekilde yaptılar sonra çakarlar yalan oldu üstelik hiç bir serviste çakar xenon gibi şeyleri tavsiye etmiyor bende çok memnun kaldığımı söyleyemem aslında..
tabi son karar senin.

Hmm osaman sallayın xenonu o kadar paraya gerreksiz.

bence serviste hata var..ampülün arkasında ki sokette temasızlık var. yanmıyan ampülü söküp iletken sprey sıkman lazım. en kötü ihtimal az yağ sür. birazda sıkıştırabilirsen düzelir... ampülün teli kopunca öyle ısınınca felan düzelmez içerisinde tungstern iletkeni var.en ufak bi kopma yda temazsızlık..artık tekrar çalışmasını engeller(ark yapar).........servise haddim olmayarak selamlar...

Dostum bende senın gibi düşünüyorum patlayan bir ampül bida yanmaz, ama herif ısınınca yapışıyor vs.vs. saydı.

Neyse osaman ben sanayiden 3-5ytl bir ampül alıp granajı kendim söküp takabilirmiyim acaba?

sana tavsiyem Honda Urfa servisini ara orada ekrem usta var sana yardımcı olur telefonla...Ben ekrem usta gibi birini görmedim o kadar honda servisleri içinde....

Aynı şey bendede vardı. Dün servise bıraktım. Yenisini takmışlar 6,36 lira !!!

Nası yane? bana ampül için 15YTL ve birde işçilik için belli miktar para söylediler.

Hangi servis bu?

size "yok kardeş" :) servis doğru söylüyor aynı sorun şu anda bende var... ampule baktığınızda kısalarda telin temassızlığı açıkça görünüyor , vurunca kıvılcım çıkartıyor... ampulun değişmesi gerek, bende pazartesi gidicem bakalım...

ya kardsım bu servıs nıye bukadar kazık anlamadım ben kendı motoruma aldım en kalıtesı 5 ytl aldım taktım aynı ampul honda bıeatla ama xenon ampulu death arkadasın dedıgı gıbı hepsı cın malı bızım bır arkadas taktı ama sadece 1 ampulu 300 milyon bıde xenon beynı var akuden gelen 12volt ceyranı 320 330valta getırıyor ona xenon denır dısarda satılan ampullar hepsı dandık tamam beyaz gozukuyor ama hıc yolu gostermıyor tavsıye etmem ya orjınal ampulunu tak yada tam sistem xenon tak senın kararın suspect arkadas

12 volta 35 watt xenon değilde beyaz yanan ampuller var hiç bi değişiklik yapmadan sadece o ampulu takıyosun ve beyaz yanıyor zaten orjinaller sarı sarı yanıyor gıcık oluyorum

sorun lambalarda degıl

ben 2006 da cbr 125 aldım tıklayınca yanıyo arıza far degısınce duzelıyor fakat hep aynı arızayı yapıyor
aldıgımdan berı lamba sorunu duzelmedı servıs ve honda as laf anlamayınca hakkımı mahkemede aradım ve kazandım motorun yenısı ıle degısım kararı verıldı4000 tl verdıler almadım yenısını vermedıler temyıze gıttıler yalanın bını bır para bunlarda sızde arayın hakkınızı yenısını vermedıler cunku korkuyorlar onunda patlayacak fararı hakkınızı arayın kazanırsınız hepsı sorunlu o modellerın ayrıntılı bılgı ıstersenız [email protected] yardımcı olmaya çalısırım selam ve dua ile..

arkadaşlar cbr 125 uyumlu sarı renkli philips narva osram vsvsvs orginalliğini bozmadan daha yüksek wattlı ampullle değiştirmemiz mümkünmü sizce varmı piyasada?? kado filan ismi nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar