AbiR1MiO Katılım 12 Haz 2017 Mesajlar 42 18 Ağu 2017 Konu Yazar #1 Motor yağını değişeceğim elimde uygun lokma takımı var önceden böyle bir şey yapmadım için soruyorum yalama vb. olurmu tork anahtarı şart mıdır ?
Motor yağını değişeceğim elimde uygun lokma takımı var önceden böyle bir şey yapmadım için soruyorum yalama vb. olurmu tork anahtarı şart mıdır ?
E ENİGMA1 Katılım 25 Şub 2014 Mesajlar 955 18 Ağu 2017 #2 AbiR1MiO' Alıntı: Motor yağını değişeceğim elimde uygun lokma takımı var önceden böyle bir şey yapmadım için soruyorum yalama vb. olurmu tork anahtarı şart mıdır ? Genişletmek için tıkla ... hangi servis tork anahtarı kullanıyor ki çoğunda yok dikkatlice yap fazla sıkma zorladı mı bi tık daha sık bırak
AbiR1MiO' Alıntı: Motor yağını değişeceğim elimde uygun lokma takımı var önceden böyle bir şey yapmadım için soruyorum yalama vb. olurmu tork anahtarı şart mıdır ? Genişletmek için tıkla ... hangi servis tork anahtarı kullanıyor ki çoğunda yok dikkatlice yap fazla sıkma zorladı mı bi tık daha sık bırak