Sirkeci'de Fatih Belediyesi Zabita park cezası yazıyor

Hmm.
Dikkate almadım satış yapılınca..
Üstüne bir madde yazılmış etiket(kaldırım işgali) elle #227# yazmış yapıştırmış gitmiş.

Telefonda aradım buldum, bana bırakılan kağıt buydu;

tumblr_outsc6RzB11wrlyogo1_500.jpg

Bana da 2 yıl once başka bir belediye yazmıştı o meblağın yarısını.İşimi gördüğüm devlet dairelerinde bişey cikmadı, uzerine dusmedim sonra.

Gene de sen bilirsin,

sokağın girişindeki zabıtaya itiraz ettik bir kaç motor sahibi.. plakamızın fotoğrafını çekip sistemden düşerim dedi ama bilemem artık :) her şey saçma

demek ki onlarda saçmaladıklarının farkındalar, suçsa suç ama 227 tl park cezası olmaz, adama ...tir derler ...

Aslına bakarsanız, insan yaşadığı ülkenin her tarafına aracını parkedebilmelidir. Çalınacak, çekilecek, ceza kesilecek endişesi taşımamalıdır.

Merhaba. Bugün Sirkeci de uygulama varmış. Bana da yazmışlar 257 TL. Hayırlı günler.

Bence işin aslını @Hokahey'e sorun. Yasal bir ceza ise bilir, değil ise de bilgilendirir.

Esnafa rahatlık batıyor, yarı esnaf yarı hayvan, kediye bile pisi pisi deyince gülüyor ses veriyor, çoğu esnaf bumbar surat somurtkan suratsız karnı tok şeyler...inşallah onlarada fazla fazla biryerlerden ceza gelir...

Hala Kekobank'tan alışveriş yapan varmı ? Avm'lerin ve teknomarketlerin garantili ve iadeli satışları varken, müşteri memnuniyeti uygulamaları varken oraya gidilir mi daha ? Satarken; bozulunca getir ağbi biz burdayız.. Bozulunca kullanıcı hatası gardeşş garantiye girmez..

Bence işin aslını @Hokahey'e sorun. Yasal bir ceza ise bilir, değil ise de bilgilendirir.

belediye zabıtası ceza kesebilir. ceza belediye muhasebesinde kayıt altına alınır. adresinize ödeme emri gelir. eğer sizi bulamazlarsa o cezayı ülke genelinde bir sisteme işliyorlar. geçen ay birisinin arabasını belediye cezasını ödemediği için bağlamışlar. evet trafik polisleri adamın arabasını belediye cezasını ödemediğinden ötürü yolda bağlamış. şaka gibi.
eğer size belediye zabıtası ceza yazdıysa o belediyeye gidip borcu ödeyin derim. en sağlıklı yol bu. ödedikten sonra sulh ceza mahkemesine itiraz hakkınız var.

ben günde 40 sefer sirkeci gibi işlek yerlerde motorumu park ediyorum. bazı arkadaşlar akıl vermiş az ötede otopark var diye. neden vergisini fazlasıyla verdiğim motora bir de otopark parası veriyorum?

şu lanet yerden kurtulmanın yollarına bakıyorum artık.

Çünkü mevzuat öyle. Park yasağı var ise altınızdaki araç milyon dolarlık Veyron olsa park edemezsiniz. Sizin mantıkla yarın biri çıkar "Arabaya yarım milyon TL vergi verdim, bir de niye kırmızı ışıkta durayım" der.
Çözüm, uygulamanın değişmesi için birşeyler yapmanız
a-Siyasi görüşüne göre değil, ne yapıp ne yapmayacağına göre yerel yönetim seçmeniz
b-Beğenmediğiniz bir şeyi yapmayan yönetimi herhangi bir yolla uyarmanız -ki seçimi kaybettiğinde niye kaybettiğini bilsin, gelenler aynı hatayı yapmasın-. Bunu bir kişi yapınca bir şey olmaz ama binlerce kişi yaparsa büyük geribildirim olur.
c-Uygulamanın değişmesi için lobi yapmanız, bakınız, cam film sevenler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar