- Konu Yazar
Çift şeritli yolda şeridimde giderken karşıdan gelen araç benim şeridimin sagındakı sokaga girmek icin aniden sola döndü sinyalsiz ve kontrolsüz bir şeklide bende motoru kafadan vurmamak icin son anda ön frene abandım sonuc teker kilitlendi motor sola yatti sürüklenerek araçin tekerine carptim aracin hicbirseyi yok Allaha şükür bendede fakat benim motorun ön takım arka kuyruk kısmı vs ciddi hasar var yaklaşik 3000 lira şimdi ne yapmak lazım sizce hatalı kimdir % kaç verir exper?? (hızım 40km felandı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Olduki % 60 kusurlu bulundum Experin verdigi karara nasıl itiraz ederiz?? Deger kaybı icin tazminat isteyebilirmiyiz karşı tarafın sigortasından ?? Sayılar sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Olduki % 60 kusurlu bulundum Experin verdigi karara nasıl itiraz ederiz?? Deger kaybı icin tazminat isteyebilirmiyiz karşı tarafın sigortasından ?? Sayılar sevgiler.