Altın mübarek. Dursun bakalım elimizde.
Satıncaya kadar 40ı bulacak herhalde :bounce:
Satamadın herhalde yazdığının fiyata, birkaç ay önce teklif verdiğimi hatırlıyorum :queen:
23500 diyordum. Size ne kadar dedim hatırlamıyorum.
22500 veren oldu. O fiyata r25 alırlar artık :mrgreen:
dursun elimde dedim bende. Eğer illaki satacam dersem bayiye verip geçerim hocam.
Ben 19 vermistim :bounce:
Satsaydin keske:mrgreen:
bu gidişle az daha koyup ybr alırsnız o fiyata :cherry:
benim gördüğüm duyduğum tüm karbon plastik veya diğer alışımlardan yapılanların hem sesi kötü hemde cızırda zıngırdama yapıyor. Titanyum olan en tatlı pürüzssüz sesi verir. Ama karbonluyu int dinledim fark göremedim cok fakat hafifletmek icin olmus olabilir.
Ama full titanyum olan daha iyidir bence. Kardeşler yamahada vardı karbonlu olan karbonuna dokundum kırılcak gibi kalitesiz.
Merhaba herkese, Yamaha servisi bakımda Yamalube kullanıcaz dedi. Dışardan yağ kabul etmediklerini söylediler. Aslı astarı var mıdır ? Kendi yapı ile giden var mı servise ? Ayrıca rodaj yağı olduğu için ince yağ var sanırım motorda. Kullandığınız ve memnun kaldığınız yağ var mı ?
bende ankara da yaptırdım bana da aynısını söylediler yamalube kullandılar ben sentetik kullanın demiştim ama yarı sentetik eklediler malum yeni olunca adamların eline bakıyoruz mecbur bakalım ilerleyen zamanda neler olacak
@Mitoqondri bildiğimiz Nazım Zeki Uysal değil mi?
motorun hayırlı olusun kazasız belasız inşallah.
Bazıları kendi sattığı yağdan para kazanacak ya yapmaz. Baska servise gidin ben yağ, yağ filtresi,hava filtresini kendim götürdüm kağıt verdiler bakımında kendi getirdiğim motul yağ kullanılacaktır tüm sorumluluk bana aittir yazıp imza attım değiştirdiler. Motul 5100 de 7100 de kullandım fark yok ben yinede 7100 tam sentetik kullanıyorum kaçırma yapmıyor.Merhaba herkese, Yamaha servisi bakımda Yamalube kullanıcaz dedi. Dışardan yağ kabul etmediklerini söylediler. Aslı astarı var mıdır ? Kendi yapı ile giden var mı servise ? Ayrıca rodaj yağı olduğu için ince yağ var sanırım motorda. Kullandığınız ve memnun kaldığınız yağ var mı ?
Ben motul koyduruyorum sıkıntı olmuyo.
Aynı servis r25 te yapmıyodu bunu. Şimdi kendileride motul satıyor söyleyince koyuyolar.Bende tercih olarak Motul koydurmaktan yanayım fakat servis oralı olmuyor. :sunny:
Neyse artık Yamalube denicez. Bakalım ne olacak. Belki arkadaşın dediği gibi kendi yağımı götürüp imza attıp sorumluluk bendedir diyip Motul koyabilirim.
Aynı servis r25 te yapmıyodu bunu. Şimdi kendileride motul satıyor söyleyince koyuyolar.
Servisi değiştirin bence. Kıllık yapıyolar sadece.