Mondial Xtreme Max 200 Tanıtım Video'su

Motosikleti
BWS 100
OOoo bedirhan, regal'e noldu ya. Sattın mı.
Yoksa o bedirhan sen değilmiydin? :sunny:
Kanala baktım videolar'da yok.

Doğru da, işletim mantığı açısından ters tepki uyandırır, izleyiciler benim gibi direk girip söylenip kapatırlar linki.En azından yazılı açıklamalara yazıp uyarmalısınız.
video'da sözlü olarak belirttim ama sizin dediğiniz gibi hemen yazılı olarak'da belirtiyorum teşekkür ederim

OOoo bedirhan, regal'e noldu ya. Sattın mı.
Yoksa o bedirhan sen değilmiydin? :sunny:
Kanala baktım videolar'da yok.

evet o bendim :) o kanalı kapattım çünkü artık vlog çekmeyeceğim kendimi biraz daha geliştirip sadece tanıtım video'su cekeceğim elimden geldiği kadar bu çok ani oldu baya amatör oldu ama diğer videolarım böyle olmayacak inşallah :)

ilk olarak kemramanı bir daha sakın video çeksin diye çağırma zorla çekiyor gibi kdrajlaması ne seni ne motoru çekiyor :) sonrasında yaka mikrofonu ile ses kayıt cihazı ve geniş açı bir video çeken alet yada telefonsa geniş açı yada yatay çekim yap :) birde ışık olayına biraz daha dikkat et onun haricinde ki olaylar zaten doğaçlama gelişir kolay değil alışık olmayana kamera karşsında konuşmak

Doğru da, işletim mantığı açısından ters tepki uyandırır, izleyiciler benim gibi direk girip söylenip kapatırlar linki.En azından yazılı açıklamalara yazıp uyarmalısınız.

ilk olarak kemramanı bir daha sakın video çeksin diye çağırma zorla çekiyor gibi kdrajlaması ne seni ne motoru çekiyor :) sonrasında yaka mikrofonu ile ses kayıt cihazı ve geniş açı bir video çeken alet yada telefonsa geniş açı yada yatay çekim yap :) birde ışık olayına biraz daha dikkat et onun haricinde ki olaylar zaten doğaçlama gelişir kolay değil alışık olmayana kamera karşsında konuşmak

bluetoth yaka mikrofonu alıcam ay başında :) ya aslında çekimler düzgündü edit yapınca görüntü kaydı toparlayamadık video'yu bende anlamadım düzeltemedim bir türlü. aksiyon kameram var ama o telefon'dan daha da kötü çekiyor..

ayrıca telefonla video çekerken yatay tut dikey tutunca kötü gözüküyor. mikrofon + tripod ile tek başına bile yaparsın bu işleri

Ben,rüzgar camına takıldım.Bu tip motorlarda çok tehlikeli;bir tanıdığımın alnına saplanmıştı,tekere gelince.Bence yakışmıyor da.Gene de siz bilirsiniz.

ayrıca telefonla video çekerken yatay tut dikey tutunca kötü gözüküyor. mikrofon + tripod ile tek başına bile yaparsın bu işleri
çok teşekkür ederim mikrofon'u birisi çekerken nasıl halledicem benden uzaklaşmaması lazım?
Ben,rüzgar camına takıldım.Bu tip motorlarda çok tehlikeli;bir tanıdığımın alnına saplanmıştı,tekere gelince.Bence yakışmıyor da.Gene de siz bilirsiniz.
rüzgar camı boyum uzun olduğu için çok sıkıntı çıkartmıyor bana aslında ama kısa bi arkadaşım bindi sıkıntı bu dedi mesela

Motosikletini incele. Hacmini, torkunu bilme, başka bir şey söylemene, incelemene gerek yok.

Anında kapat kaç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar