arkadaşlar ben bunu anlamış degılım motor almak ıstedım bır kaç yıl once babam olmaz dedi (SERSERİMİ OLACAN BAŞIMA)....
2 sene once evlendım nezaketen hanıma motor almak ıstedıgımı soyledım ne dese beğenırsınız SERSERİMİSİN SEN dedi bana.....
bırgun amcamlar falan geldı iş yerıne konsuyoruz çokta kafa adamdır severım ona soyledım durumu bana ne dedi bılıyormusunuz sen ZİBİDİMİSİN dedi....
yahu nıye kımse olumlu bakmaz anlamış degılım sorun benim ailemde istemiyolar diyecem ama kime sorsam genel kanı SERSERİ işi motor denılıyor bu imajı nasıl çizmişler kafalarında bılmıyorum ama ÇİZENLERE teşekkur edıyorum sayenızde motor alamıyorum :salut:
deep not: gizli gizli alıyorum bu hafta elımde motor heuheuheuehueh başka carem yoktu yoksa bakırköye yatacaktım bırnnn bırnnnn diyerek :cherry: :queen:
peki neden motorcular hep serseri olarak bılınır........!!!!
Çünkü, Yönetmenlik yapan bazı meslekdaşlarım maalesef motosiklet kullananları serseri, kaba, kötü adam olarak göstermişlerdir. Jean Claude Van Damme tüm aksiyon filmlerinde muhakkak motorsiklet kullanır. Tom Cruise da TOP GUN filminde motorsiklet kullanıyordu.
Kültürsüzce motora binenlerde tuzu biberi tabii... Trafikte araçların arasına kamikaze dalışları yapmaları sinyal vermeden sağa sola dalmaları, Kuralsızca sorumsuzca motosiklet kullanmaları da etkili oluyor tabii... Birde hız magandaları var... Fiyaka için hız yapıp motorunu bağırtırarak bu kanının yerleşmesine katkıları oluyor. 2 tane motokros derecem var...33 yıldır motosiklet kullanırım... Ama serseri olmadım... İlk motorumu aldığımda 18 yaşındaydım. 30 sene önce... Motorumu evin iki sokak ötesine bağlayıp eve yürüyerek giderdim... Kros şampiyonu olduğumda öğrendiler tabii... Hız, adrenalin, bunlar benim yıllardır tanıdığım bildiğim şeyler... Bu kadar zamandır kazasız bir sürüş geçmişim varsa bu tamamen dikkatli ve sorumlu kullanmaktandır. Ben tavırlarımla sürüşümle Takdir alabiliyorsan bunu sizlerde yapabilirsiniz.
Bizler serserimiyiz ? Tabiiki hayır... Bizler kadar duyarlı hayatın farkında olan varmıdır acaba... Çevreyi en azından otomobiller kadar kirletmiyoruz. Gayrı safi milli hasıladan otomobil sahipleri kadar pay almıyoruz benzin harcayarak... En azından sadece 1 gün kimse otomobil kullanmasa elde edilecek benzin tasarrufunu düşünsenize... Ülke bütçesinin ekonomik olarak açık vermesinin bir nedenide kontrolsüz benzin harcamalarıdır. Motosikletin yaktığı benzin nedir ki bir otomobilin yanında... Motosiklet kullanırken cep telefonu kullanan gördünüzmü? Ama otomobil kullanırken cep telefonu kullanan, yemek yiyen, Yanındakiyle koyu sohbete dalan bir sürü insan gördüm... O zaman serserilik nedir? Sizce trafiği felç edecek şekilde egoistçe otomobil kullanmakmı? yoksa motosiklet kullanmakmı? Dolmuş Şöförlerinin taksi şöförlerinin, kamyon şöförlerinin çoğu yamıyormu bunları... Hatta bizleri sıkıştırıp kenara atan, Dikiz aynasına bakmadan frene basıp duran, Sol aynasına bakmadan kapı açıp dışarı atlayanlar beyefendi yada hanımefendimi oluyor... Biz motosiklet kullanıyoruz kullanmayada devam edeceğiz.