Motosiklet brandası hk.

Merhabalar,

Motoru kardan yağmurdan, kem gözlerden korumak için branda almak istiyorum. Mevcut brandam kötü. Uzun süre yağmur yağdığı zaman veya yoğun yağmur altında kaldığı zaman motor bir şekilde ıslanıyor. Çözüm olarak sahlan ebatli pvc branda böyle bir branda alıp örtmeyi düşünüyorum, muhtemelen kenarlarına lastik takacağım. Daha önce bunu yapan var mı? Yağmur kar için kesin çözüm oldu mu? Cbf 150 motor için hangi ebatlarda alsam yeterli olur? 46lt çanta var.

ne alırsan al o branda bişekilde yırtılıcak. güzel bir branda yağmur için tamamda kar için olmaz o iş.

valla ben araba brandasını kullanıyorum motor kayboluyor içinde biraz zahmetli ama değer

Kapalı garajda brandaladığım motoruma iki kere kedi tüneyince brandasına geçtim. iyi kapatmak şart.

2 ay önce siyah rengini alıp memnun kaldığım branda

https://tr.aliexpress.com/item/Many-Color-choose-Motorcycle-Rain-Cover-Sunscreen-Dustproof-Cover-Waterproof-Rain-UV-resistant-Dust-Prevention-Covering/32811653469.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.yKYAfU

2 ay önce siyah rengini alıp memnun kaldığım branda

https://tr.aliexpress.com/item/Many-Color-choose-Motorcycle-Rain-Cover-Sunscreen-Dustproof-Cover-Waterproof-Rain-UV-resistant-Dust-Prevention-Covering/32811653469.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.yKYAfU

Kullanıcısını bulmam iyi oldu.
Güçlü yağmur altında kaldı mı motor?
Kumaşı nasıl, ince naylon gibi mi yoksa biraz daha kalın tente kumaşına benziyor mu?
Cbf 150 (46lt topcase var) için hangi boyut almak lazım, fikriniz var mı?

bende cbf 150 kullanıyorum.Yağmur geçirmedi motor 1 aylık,karda denemedim.Ancak ön taraftaki kilit yerinden benim zincirkilit sığmadı.Beden olarak XL aldım.topcase yok bende ,istersen xxl söyle.Açıkta bırakıyorsan çift yönlü alarmda tavsiye edebilirim onuda yeni aldım,çok iyi fiyatına göre.

bende cbf 150 kullanıyorum.Yağmur geçirmedi motor 1 aylık,karda denemedim.Ancak ön taraftaki kilit yerinden benim zincirkilit sığmadı.Beden olarak XL aldım.topcase yok bende ,istersen xxl söyle.Açıkta bırakıyorsan çift yönlü alarmda tavsiye edebilirim onuda yeni aldım,çok iyi fiyatına göre.

Çift yönlü alarm linkini verir misin bakayım?
Senin brandanın yorumlarına baktım genelde çok ince olduğu söylenmiş, yoğun yağmurda nasıl olur biraz kararsız kaldım.

Çok takılma yağmur olayına bende xmaxi ilk aldığımda hemen branda aldım en pahalılarından sonra kar harici branda örtmedim.Sonuçta yağmurda kullanılan aletler motosikletler.Alarma gelirsek spy 5000m gibi onun ucuz yollusu işini yapan bir alarm.Gayet memnunum.Link
https://tr.aliexpress.com/item/Motorcycle-Motorbike-Anti-theft-Security-Remote-Voice-Alarm-Control-Arming-Disarming-Dual-Loudspeaker-Waterproof-Host/32812219162.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4YUuYy

2 ay önce motosiklet alınca 4riders branda da almıştım. Kumaşı sağlam görünüyordu. Lastiksizdi ve altında iki tane halka şeklinde delik yapmışlar oradan bağlanabilsin diye.
Fakat rüzgarı hesaba katmadadım ve hiç bağlamadım. Bir hafta sonra bir sabah brandayı aynaya dolanmış buldum. Dedim herhalde birileri açıp baktı falan. Rüzgarın daha sertleştiği ertesi gün branda uçmuş gitmiş. Etrafta yoktu.
Aynı gün daha ucuza lastikli ve alttan kemerli bir branda aldım. Maxem diye bir marka. Kumaşı daha ince fakat katlayınca çantama atıyorum. Bunun da lastiğine güvenip alttan bağlamayınca bir sabah yine aynaya asılı duruyordu. Artık üşenmeyip bağlıyorum kemeri.
Rüzgar varsa o branda bir şekilde uçup gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar