Bu parça motorun neresinden düşmüş olabilir ?

motosiklet kullanıcısı olarak lokma uçununun ne olduğu bilmiyor musun ?
dalga mı geçiyorsun ?

bilmiyorsan;
motosiklet bakım ve tamir videoları seyrediniz,
zira ufak tefek işleri kendinizin yapması motosiklet ile aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacaktır,
bağın güçlenmesi motorunuza duyduğunuz sevgi ve saygıyı artırarak sürüş esnasında daha dikkatli olmanızı sağlayacaktır.

dalga geçiyorsan,
komik değil.

Hemde izeltaş marka çok kalitelidir ömür boyu kırılmazlık garantisi var diye biliyorum bizim anahtarlar kırılınca (tabi kırabilirsen) yenisini garanti ediyorlar çok para onun takımı :)

İzeltaş olduğu nerden belli ? Chrome vanadium yazıyor üstünde. Yani bildiğin çin malı. :D

Ciddi ciddi sorduğunuda düşünmüyorum. Troll bence. Lokma ağzını bilmeyen insan hiç bi vasıtaya binmemeli zaten.

Buyuk ihtimal servisteki usta unutmustur motorun bi kosesinde. O da sonradan dusmustur titresimden falan

mudur bu lokma anahtar ya 17 uç yanı :) markası da chrone :) servıse yada tamırcıye ugradıysan onlar unutmustur bı vıda tepesın de en son nereye bakım yaptırdıysan ımkanın varsa gıdıp ver kı adam eksık takımsız kalmasın . bu konu da cok hassasım :(

mudur bu lokma anahtar ya 17 uç yanı :) markası da chrone :) servıse yada tamırcıye ugradıysan onlar unutmustur bı vıda tepesın de en son nereye bakım yaptırdıysan ımkanın varsa gıdıp ver kı adam eksık takımsız kalmasın . bu konu da cok hassasım :(

[url]https://i.hizliresim.com/Q73gzv.jpg[/url]

En ucuzu bu. Bundan almıştım cırcırı bir kez kullandım kırıldı. Çok dandik tavsiye etmem.

Hemde izeltaş marka çok kalitelidir ömür boyu kırılmazlık garantisi var diye biliyorum bizim anahtarlar kırılınca (tabi kırabilirsen) yenisini garanti ediyorlar çok para onun takımı :)

:)) hocam bu chrone sıradan bı celık malzeme ayrıca stanley marka izeltaşa el opturur , sonra da hunharca ezıkler ve en son hıc bırsey olmamıs gıbı davranıp bırdaha muhatap olmaz :)

En ucuzu bu. Bundan almıştım cırcırı bir kez kullandım kırıldı. Çok dandik tavsiye etmem.

ben de tavsıye etmem hem de hıc . ısım geregı bunlarla baya baya sevısıyorum ısyerım de 2 takım var bırısı ızeltaş dıgerı stanley . stanley adamdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

İzeltaş.
Yerli malı yurdun malı.
Hem de kaliteli.

Gerçi Çin'de üretliyor olabilir.
Bilen var mı?

ben ızmır' de dıye bılıyorum

Lokmayı bağlamak için ucunu taktı, koluyla sıkmadan unuttu mu ? Motorlar parçalı halde geliyor mutlak surette bi yeri sıkıyorlardı ve unuttular.
Bence servise git 17mm nereler sıkılıyorsa kontrol etsinler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
12 lira falan bir fiyati var, 17 numara cok lazim oluyor sakla bir kosede kalsin. Volant somunundan amortisor somununa ve subap kapagi falan hep 17 numara bende.
Veya unutan ustaya iade edebilir. Daha doğru olmaz mı? Bu da bi fikir.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bir kenara koyup, sahibine iade edersin, haktır

İzeltaş.
Yerli malı yurdun malı.
Hem de kaliteli.

Gerçi Çin'de üretliyor olabilir.
Bilen var mı?

Alıntı yaptığım mesajdaki resim izeltaş değil. İzeltaşın ambalajı bile bağırır ben burdayım diye. Sadece kutusuna bakıp dandik diyorum o resimdekine.

İzeltaş İzmir'de. Uşak yoluna çıkınca sağda. İzeltaşı bende çok beğeniyorum. Pahalı ama kaliteli. 4 5 liraya çin malı yan keskide var. İzeltaşınkini 15 yada 20ye almıştım. O kadar zamandır kullanırım ağzı körelmedi. Çin malını biraz kullandım ip bile kesemiyor.

Son düzenleme:
5Qlokl.jpg

Olayın özeti..:mrgreen:

Turbo fanının bağlantı noktası değilmi bu?
Çekişten düşürür aleti valla dikkat etmek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar