10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
@ myheart - Doğru haklısın ben cumartesi çalışmadığım için hiç aklıma gelmedi :)

Gidecek olan arkadaşlar motosiklerini de yazar mı acaba bir bakalım ortalama kaç cc gidiyor :)

O zaman ben de büyük ihtimalle geliyorum. Keşke başka GV 250 ler de gelse de bilgi alışverişinde bulunsak.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel bir organizasyona imza atıyorsunuz arkadaşlar.Ne tesadüftür ki CBF Türkiye olarak biz de 9-10 Eylül'de Bolu Abant'ta olacağız.Ben,Hatay-Antakya'dan kalkıp 900 km.yol yapmak suretiyle katılıyorum bu geziye.Sonbahar mevsiminin şu yazdan kalan son günlerini değerlendirmek için iyi bir fırsat.Petro Club'tan rezervasyon yaptırdık.Pek iyi bilmemekle birlikte sanıyorum göle biraz uzak bir yer.İnşallah orada M.T. olarak görüşebiliriz.:)

süpersin ozaman orada tanışma fırsatımız olacak inşallah:queen:

Pazar günü size sonradan katılacağım. Dönüşte beni İstanbul'a atacak boş motor arıyorum. Tercihen yüksek cc'li cruiser :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O zaman ben de büyük ihtimalle geliyorum. Keşke başka GV 250 ler de gelse de bilgi alışverişinde bulunsak.

ben kavacıktan çıkacam istersen saat 08.00beraber kökler gideriz:)

Yav Necdet abi acaba senin artçın olarak mı gitsem yeni bir aerobik tekniği öğrendim yolda denerim :queen: :queen: :queen:

vallah bu yolda artcım olmasa daha iyi olur her ihtimale karşı sonra ikimizide
asfaltdan kazımasınlar:queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de Ankara'dan katılmak istiyorum. Daha önce hiç böyle bir geziye katılmadım. Gelsem sıkılırmıyım (Malum yaş 39)? Ya da kız arkadaşımı alıp mı geleyim yoksa yalnız mı katılayım bir türlü karar veremiyorum. Ankara'dan sanırım kimse katılmıyor. Şu an çok yoğunum ama elimdeki işi yetiştirebilirsem mutlaka katılmak isterim. Muhtemelen zevkli olacak:) (Keşke Abant Yerine Yedigöller yapsaydık doğal güzellik olarak çok daha güzel Abant'dan... Yardımcı olursanız mutlu olurum.Sevgiyle kalın...

boy

Kalmalı olmayacaksa günübirlik 600 km yol yapmak ne kadar mantıklı? Ortalama 90 km/h süratle gitsek, 3 saat sürer. Yani günümüzün 6 saati sadece yolda geçecek. Ben gelmek isterdim ama insanlara ayak uydurmak için 3 saat boyunca 90 km/h süratle gidemem ne yazık ki. Bence günübirlik İstanbul-Abant hiç mantıklı değil. Kalmalı olsa güzel olurdu. Bu arada benzin protestosuna da ters bir hareket...

Arkadaşlar ben de Ankara'dan katılmak istiyorum. Daha önce hiç böyle bir geziye katılmadım. Gelsem sıkılırmıyım (Malum yaş 39)? Ya da kız arkadaşımı alıp mı geleyim yoksa yalnız mı katılayım bir türlü karar veremiyorum. Ankara'dan sanırım kimse katılmıyor. Şu an çok yoğunum ama elimdeki işi yetiştirebilirsem mutlaka katılmak isterim. Muhtemelen zevkli olacak:) (Keşke Abant Yerine Yedigöller yapsaydık doğal güzellik olarak çok daha güzel Abant'dan... Yardımcı olursanız mutlu olurum.Sevgiyle kalın...

Arkadaşım Hatta abicim sıkılacagını hiç zannetmiyorum.. Kesinlikle katılmanı tavsiye ederim... En Yaşlı sen değilsin merak etme..Bir cok abimiz katılacak...

Motorculukta Yaş Önemli Değildir.Önemli Olan O Tadı Yaşayabilmektir..

mavimerdiven Ekledim Abicim..:cherry:

Kalmalı olmayacaksa günübirlik 600 km yol yapmak ne kadar mantıklı? Ortalama 90 km/h süratle gitsek, 3 saat sürer. Yani günümüzün 6 saati sadece yolda geçecek. Ben gelmek isterdim ama insanlara ayak uydurmak için 3 saat boyunca 90 km/h süratle gidemem ne yazık ki. Bence günübirlik İstanbul-Abant hiç mantıklı değil. Kalmalı olsa güzel olurdu. Bu arada benzin protestosuna da ters bir hareket...

Benzim Zamları Protestosunu Kaldırdık Arkadaşım...

Bu Gezi Mantıklı Olmasaydı Eğer 48 Arkadaşımız Bana İsmini Yazdırıpda Katılacaklarını Belirtmezlerdi... Birçok Arkadasımız özel Şirketlerde Çalışmakta Ve Cumartesi Günleride Mesai Yapmaktadırlar...
Bu Sebepden Dolayı Günü Birlik Bir Gezi Düzenliyoruz.

Günü Birlik İstemeyen Arkadaşlar İçinde Bir Çok Araştırmalar Yaptık...Onları İnceleyebilirsiniz. Herkesin Kendi Kararı

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar ben de Ankara'dan katılmak istiyorum. Daha önce hiç böyle bir geziye katılmadım. Gelsem sıkılırmıyım (Malum yaş 39)? Ya da kız arkadaşımı alıp mı geleyim yoksa yalnız mı katılayım bir türlü karar veremiyorum. Ankara'dan sanırım kimse katılmıyor. Şu an çok yoğunum ama elimdeki işi yetiştirebilirsem mutlaka katılmak isterim. Muhtemelen zevkli olacak:) (Keşke Abant Yerine Yedigöller yapsaydık doğal güzellik olarak çok daha güzel Abant'dan... Yardımcı olursanız mutlu olurum.Sevgiyle kalın...[/QUOT

o süper bendende yaşlısı çıktı fazla fark olmasada sana abi diyebilirmiyim:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende seyhan var 250cc
yolda ölür müyüm acaba ??

hu arkadaşlar cumartesiden gidip çadır kurmak isteyen arkadaşlar bana yazabilirmi özelden,ben kesin kararlıyımda..

o süper bendende yaşlısı çıktı fazla fark olmasada sana abi diyebilirmiyim

Tabiki de diyebilirsin:)

Arkadaşım Hatta abicim sıkılacagını hiç zannetmiyorum.. Kesinlikle katılmanı tavsiye ederim... En Yaşlı sen değilsin merak etme..Bir cok abimiz katılacak...

Motorculukta Yaş Önemli Değildir.Önemli Olan O Tadı Yaşayabilmektir..

mavimerdiven Ekledim Abicim..

Çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
hadi bakalım zaman azalıyor burası bayağı hareketlenmiş yokmu arttıran
tahminimce yala çıkmadan cc ayrımı yapmamız gerekecek bayağı kalabalık olacak anlaşılan hızlı motorları (büyk cc)önden salarız çünkü bu motorların yolda bize ayak uydurması zor gibi

yaw heyacanlanmaya başladım ben galiba

bu arada mantıksız gelen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum
sitede bir arkadaşın imzasıydı yanlış hatırlamıyorsam

***** AMAÇ YOLDA OLMAK VARMAK DEĞİL *****

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar