Plaka Takma Konusunda Açılan Çığır

Hocam yalnız o resmi kaldırmanızı tavsiye ederim. Dalga geçtiğiniz kişi Anatolian Tigers MC hanground udur. Başınıza dert açabilirsiniz.

yoksa maazallah kendi plakasıyla kendine yaptığını, bizim plakamızla bize mi yapar?
bazı insanları gözünüzde ne kadar büyütüyorsunuz. hayatta başka ne tür başarıları var?
nacizane tavsiyem, olay çıkarmaya teşne insanlara özenmeyin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de "iron butt", yani "demir toto" nasıl bişey diye merak ediyordum? Demek böyleymiş :)

Aaa pardon. Malum yere plaka sokan abi bilmemne motosiklet klubu üyesi miymiş? Hemen sözümü geri alıp, yazdığımı silip, atletimin düğmelerini ilikleyip, kapıyı kitleyip, evimde tecavüz edilmeyi bekliyorum efenim... Acaip korktum. Öyle böyle değil.

Son düzenleme:
Yaratıcılıkta sınır tanımayan bi dayımız:mrgreen:

dayı mı?
İşte şimdi belayı buldun :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Ben de "iron butt", yani "demir toto" nasıl bişey diye merak ediyordum? Demek böyleymiş :)

Aaa pardon. Kıçına plaka sokan abi bilmemne motosiklet klubu üyesi miymiş? Hemen sözümü geri alıp, yazdığımı silip, atletm
Aboo adamı yazarken aldılar cümleyi bitirememiş bile :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dayı mı?
İşte şimdi belayı buldun :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Aboo adamı yazarken aldılar cümleyi bitirememiş bile :flower:

Telefonda yazıyorken boşluk yerine enter a basıyorum bazen. Bi dakka... O da nesi! "kıçına plaka sokmak" mı? Terbiyesizliğe gerek yok efenim. Lütfen hemen düzeltin rica ederim. Motosiklet kulüplerine çok büyük ultra mega saygımıs mevcut...

Bu arada, hepleri birleri, birleri hepleri olduğu için tüm klup üyeleri plakalarını oralarına sokup gürültülü bir gurup sürüşü yapmalı, şehre dehşet dalıp insanların akıllarını almalılar bence. Bu da bi fikir.

Son düzenleme:
Destekci bulamayınca bir daha yazmamış heralde.
Seni ocaktan çıkarırlar bu gidişle dash kardeş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Destekci bulamayınca bir daha yazmamış heralde.
Seni ocaktan çıkarırlar bu gidişle dash kardeş
Destekçi çok...

24 saat içinde ayak takımı foruma üye olup seviyelerince bişeyler zirvalar.

48 saat icinde de yönetim'den birileri üye olup dava açmakla kuru sıkı tehdit eder.

72 saat sonra herşey unutulur, malum yerdeki plaka hariç. Hatırladıkça bir gülümseme gelir yüzümüze... :)

Son düzenleme:
Malum grupdan beni aradılar şimdi.
Yorumumu hemen kaldırmamı söylediler.
Yoksa beni evden alacaklarmış.
Başta inanmadım ama göğüs kafesimde lazer ışığını gördüm.
Sniper galiba.
Çok korktum.

Beni affet mc anjfıkakkd.

beyler mevzu anatolian tigers değil çok yanlış anlamışsınız mevzu yapılan yorumdaki üslup. yersiz küçümseme helede yaşını başını almış bir adama.

bu arada kendisini ne tanımışlığım var ne de görmüşlüğüm. mizah amaçlı değil kötü niyetli bir yorum gördüm ona cevabını verdim.

Memleketin en büyük sorunu her kulvarda her ortamda bulunan kraldan çok kralcılar değilmi zaten resme konu olan abimiz belkide yorumları okuyor ama gülmekten ve saçmalayanlara olan şaşkınlığından cevap veremiyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar