Mrmudtan açıklama bekliyoruz.Gökçeada ile ilgili.
Çiğ et,tavuk parazit yapar diyorsunuz benim anlamadığım sokakta geçinen kedi,köpekler,kuşlar börtü böcek yiyor,fare yerler mesela çiğdir,yada yırtıcı kuşlar tavuk,piliç kaçırırlar.
Pişirme kuralı insanlara göre bence.Onların doğası avla,ye.Kim pişiriverecek.Aslan leopar Çiğ geyik yer.Kurtlarda çiğ ceylan yer.
Bence müd acıklama yapmasın. :queen:Mrmudtan açıklama bekliyoruz.Gökçeada ile ilgili.
Çiğ et,tavuk parazit yapar diyorsunuz benim anlamadığım sokakta geçinen kedi,köpekler,kuşlar börtü böcek yiyor,fare yerler mesela çiğdir,yada yırtıcı kuşlar tavuk,piliç kaçırırlar.
Pişirme kuralı insanlara göre bence.Onların doğası avla,ye.Kim pişiriverecek.Aslan leopar Çiğ geyik yer.Kurtlarda çiğ ceylan yer.
Rahatça ifşa edebilirsin.
Rahat olun arkadaşlar biz bizeyiz.
(Şok,Şok,Şok Mrmud hakkında bilinmeyenler açıklanıyor,hazır olunuz efendim)
Bence müd acıklama yapmasın. :queen:
Bana WhatsApp yaptı hala kendime gelemedim. Hayır ifşamı etsem. :queen:
Mrmud bir endurocu açık olur gizlisi saklısı olmaz.
(Endurocular birliği kutsal kitap cilt 8 sayfa 148)
Merakla bekliyoruz.
Tamam ısrar yok,benim yüzümden biri banlansın istemem.
Sonra endurocular kürekle toz,toprak atar profilime.Kalsın..
Senin amcaoğluda baskı yapmak gerek
Biri şakadan banlasın alonedark93ü![]()
Mutlaka çapraz sorguda,sallanan lamba ışığında açık verecektir.
Hachiko bak kardesim bu sana son uyarım bidaha kız arkadaşım vardı deme, olan var olmayan var, yaramızı deşme şimdi![]()
Şaşırt amcaoğlunu alonedark93
Tarih seni konuşacak.
Malesef ifşa bizde yok, var ama böylesi yok. :queen:
Müd e sor söyler açıktır o konularda, dimi len.
Teyzeoğlu yaparmıyım öyle hata?
WhatsApp a gel bro. :queen:
An itibari ile doğum günüm birader.
Doğum günümü Hachiko'nun köpeğine mama arandığı bir forum konusunda kutlarsan eğer benim için anlamlı olur mu bilmiyorum ama, unutulmaz olur orası kesin.
Kardeşim benim be. Nice senelere.![]()
![]()
Bekle geliyim atlarız demir atlarımıza kimsenin daha önce ayak basmadığı yerlere, zirvelere çıkarız.
Açarız viskimizi cırcır böceklerinin sevişmelerini dinleriz,sincaplarla dertleşiriz.
:queen:
Kübrada rüyasında katılır bize. :queen: