Kararsızlık

Cumleten gunaydin arkadaslar.İlk motorumu alicam fakat 3 model arasinda kaldim karar vermek zor acikcasi benim icin (Ybr,cbf,apache dusunmuyorum)İlk olarak cf moto ikinci karizma r ve sonuncu pulsar 150 As.Limitim 7 bin civari ama KREDİ KARTİYLA almak durumundayim. Tabi ki bu fiyata alternatifleri cok fazla normal kosullarda ama kk isi bozuyor biraz :).Bu sebeple magazadan bakiyorum.Siz acaba ne dersiniz bu konuda ?Ogrenciyim parcasi ucuz olsun,kaliteli olsun yani motordan sogutmasin beni.(Ekipman haric butcem bu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

Kimse mi yok yardimci olabilecek arkadaslar ?

Sie

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deminden konu açmamışmıydınız?

Yok hocam tek konu sadece uplamıştım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Hocam cf moto da gerçekten yakışıklı ve çok özellikli bir motor birde pulsarın 150as 150ns kadar yaygın değil ya ondan birazcık tereddütüm vardı

İkinci elde alabilirsin kart ile. Satıcıya söyle kart çekebileceği yer varsa al. Taksitle kamyon aldım. Motorda alınır.

Kararını hızlı vermen senin faydana olacak.1 ağustosta %20 zam geliyor.Elini çabuk tut.

İkinci elde alabilirsin kart ile. Satıcıya söyle kart çekebileceği yer varsa al. Taksitle kamyon aldım. Motorda alınır.
Hocam pulsar mi cf mi sizce peki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------

Kararını hızlı vermen senin faydana olacak.1 ağustosta %20 zam geliyor.Elini çabuk tut.
Valla hocam buyuk ihtimalle yarin alicaz suan il disindayim bu aksam donebilirsem yarin almak niyetindeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

Hocam suan il disindayim bu aksam donebilirsem yarin almak niyetindeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar