Biz burada artık Rc serilerine yorum yapmıyoruz.
(Selam olsun Babuş)
Çok sevdiğim Barkın abi öldü ama motorun suçu ne rc ler hakkında konuşmuyoruz derken her gün motorcular ölüyor her ölen kişinin motorunu almayacaksak motorsuz kalırız kb
Barın Bayoğlu`nun ölümüne sebep olan motordur KTM RC 250
Adını bile anmak istemiyoruz
rc 250 nin 2017 modeli gelmedi diye biliyorum
Adamın cevabı haric herşeyi yazmışsınız. Evet Barkın abimizin vefat ettiği sırada altında olan motor bende üzgünüm. 2017 model ulkemizde satılmayacak dostum. Euro 4 mevzusu yüzünden egzozda bir değişiklik yaptı KTM. Türkiye piyasasında sadece 2016 model 0 Rc 250 gorebilirsin ancak.2017 sokmayacaklar bu ülkeye.
2017 fiyat listesinde vardı 1 ay önce şimdi yok Rc 390 çok güzel ama 27 milyar vermek akıl işi değil çok pahalı sizce değer mi 390 rc için 27.499 tlcik
pahalı ama rc 390 hoşuna gidiyorsa verilebilir neden verilmesin 27 bine başka motorlarda alınabilir ama sen seviyormusun önemli olan o
Bu rc serisini ben pek anlayamadim.
Once rc200 cikmisti. Fiyati 250 cc lerden de pahaliydi. O sene bir suru 250 cc piyasaya girince (R25 dahil) alelacele rc390 gorunumlu bir rc250 cikardilar.
Cok takip edemedim o donemi bunun sebebinin piyasa disinda bir nedeni var mi?
Makyajdan sonra geldi 250 seçeneği 390 yanına.Japon piyasası için üretilmiş bizim vergi sistemine de uyunca ithal etmişler.