Benim okuduğum şehirde de yok yamahanın servisi en yakını 100 km uzaklıkta bir sıkıntı görmedim daha
Benim okuduğum şehirde de yok yamahanın servisi en yakını 100 km uzaklıkta bir sıkıntı görmedim daha
Cevap veren herkese teşekkürler,en iyisi servisi olan bi marka almak.
Merhaba,
ben 2016 model duke 200 0 km de aldım,
servis için 1000 de ayvalıkdan balıkesir e 140 km, yol yaptım, eğlenceliydi !
2. bakımı 7500 km deyine 140 km gidip geleceğim için mutluyum, size tavsiyem KTM ile test sürüsü yapmanız birçok motor kullandım 20 seneden fazla tecrübem var bu kadar eğlenceli kıvrak 26 hp. lık 200 cc lik bir ceylan yoktur, Nereye gidersen etrafını meraklı insanlar cevreliyor,
600 cc lik bir motor kadar büyük, bence servisi dert etmeyin benim motor 2500 km de kolay kolay sorun çıkartacağını da düşünmüyorum, önemli olan bir arka sehba alıp 300 km de zinciri yaglayın, (motul yada castrol zincir yağı) 1000 km de birde zinciri temizleyin gerginliğini kontrol ettirin gerisi yag ve flitre değişimi için en yakın servise keyifli bir yolculuk olsun, mopetler gibi 3 günde bir servis derdi yok !
Peki o zaman benim oturduğum yerde hiç motor bayisi yok ben napayım şimdi motor almayayım mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
Ktm çok güzel marka hep aklımı karıştırıyor ama titreşim yüzünden vazgeçiyorum cbr 250 mi r25 mi yoksa ktm rc veya duke serileri mi?
bende biraz şans yok ya kesin bi problem çıkar ilk gün :santa:yani alınır aslında ben olsam alırdım ktm ler öyle sürekli sorun çıkaran makinalar değil zaten.ayrıca ktm servisi olmasa bile bajaj servisi vardır ortak parçaları çok fazla olduğundan sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum.390 serisine kadar ne alırsan al bajaj servisleri bakar onada.
Olsada pek bir sey farketmiyor sanirim.
Ben motorumu almadan once ktm bayiine gitmistim, motosiklet hakkinda bir sey sordugumda poposunu kaldirmadan senli benli konusan, " kitapcik orada bak, yaziyor her sey. " diyen bir sahsiyet karsilamisti.
Biraz tuzlari kuru sanirim![]()
Peki o zaman benim oturduğum yerde hiç motor bayisi yok ben napayım şimdi motor almayayım mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
Ktm çok güzel marka hep aklımı karıştırıyor ama titreşim yüzünden vazgeçiyorum cbr 250 mi r25 mi yoksa ktm rc veya duke serileri mi?
titreşim olayını tamamen abartılı. test sürüşlerine katıl kendin karar ver. kulaktan dolma hikayelere kulak asma.
Kawasaki bak kardeşim
titreşim olayını tamamen abartılı. test sürüşlerine katıl kendin karar ver. kulaktan dolma hikayelere kulak asma.
bak ama sadece, alma.
12000 bakımına 1200 lira ödedim. km den bi sıfır eksiltip öyle alıyolar parayı.
@Jemand, yag filtre degisimi disinda n'aptilar? Fren hidrolikleri degismistir herhalde? Hava filtresi (yanda mi, depo altinda mi)? Radyator suyu? On catal sivilari? Gerci bunlarin hepsini yaptilarsa almis olabilirler. Subap ayari yaptilar mi (gerek var miydi, yani ses falan geliyor muydu)?
Uğraşmak hoşuna gidiyorsa kendin de yapabilirsin aslında. Avrupa modeller gibi değil, servisi daha standart ve basit tipik 4 silindir Japon motosikletlerinin. Özel alet edevat ta istemez.iridium bujiler, hava filtresi, yağ, yağ filtresi, işçilik.
filtre depo altında.
rutin bakım işte. işçilik ücreti çok yüksek
Uğraşmak hoşuna gidiyorsa kendin de yapabilirsin aslında. Avrupa modeller gibi değil, servisi daha standart ve basit tipik 4 silindir Japon motosikletlerinin. Özel alet edevat ta istemez.