motorsiklet ile su birikintisine girme

herkese merhaba,

Xmax 250 sahibiyim,dünkü doluya yakalandım ve sonrasında xmax 250 ile bir su birikintisine girmek zorunda kaldım. Sudan çıktıktan sonra sanırım debriyaj sıyırmaya başladı, son durumda eve vardığımda debriyajın yüksek 1800-2000 dev/dk. kavrama yaptığını frkettim.

Ciddi bir arıza olur mu? ayrıca yarın servise göstermeyi planlıyorum ama motoru servise kadar sürmek acaba zararlı olur mu? bir vasıta ayarlayarak nakliye etmek daha mı doğru olur?son sorumda ciddi bir masraf çıkar mı?

cvplarınız için şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kavrama kısmına su girmiş motor arızası değil servisine gidip kayış debriyaj bakımı yaptırırsan sorun çözükür başka birşey çıkmaz

scooter ile yüksek suladan geçmemeye özen gösterin

servise motorla gidebilir miyim? yoksa nakliye mi kullanmalıyım?

Enduro alın diyoruz anlamıyorsunuz ki hocam...

Saka bi yana arkadaşın dediği gibi kavrama kısmına su gitti çok büyük ihtimal, güzel temizlik lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

servise motorla gidebilir miyim? yoksa nakliye mi kullanmalıyım?

Şimdi gidin derim yolda patlarsa elinizde vebali bize kalır, ben olsaydım giderdim yakınsa eğer.
Ciddi bir zararı olacağını düşünmüyorum.

cevaplar icin tesekkurler, yarin servise goturup varyatoru temizletecegim, hava filtresine baktiracagim. Birde yagi degistirmeye gerek var midir? su girmis olabilir mi? baska kontrol edilmesi gereken yer var midir? motor xmax 250, tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler

cevaplar icin tesekkurler, yarin servise goturup varyatoru temizletecegim, hava filtresine baktiracagim. Birde yagi degistirmeye gerek var midir? su girmis olabilir mi? baska kontrol edilmesi gereken yer var midir? motor xmax 250, tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler

Normalde yağ ile su karışmaz derdim ama dün ki yağmur tarihi bir yağmur olduğu için, eğer eski ise değiştirmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar