Çift Egzozlu Motosikletler ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi akşamlar arkadaşlar.Googleden yazdım bulamadım cahilliğime bağışlayın.Bu selenin altında arka tekerin üstünde çift egzozlar oluyor ya bunlar belli motosiklet modellerine mi ait yoksa egzozu alıp kendileri mi takıyorlar.Bilen varsa kaç tane örnek verebilir mi ?

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Ben Honda VFR800 bilir onu tasarım.
Diğer race modellerini bilmem ilgilenmem o nedenle siz sele altı egzost yazarak aratırsanız birşeyler çıkar mutlaka.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolun arkadaşlar

FZ6, GSR 600, Hornet 900, TNT 600, 2004-2014 R1. XT660

Daha da vardır fakat aklıma gelen bunlar :^)

Bunlar orjinal sele altı egzozlu motosikletler. Custom olarak belki yapanlar da vardır..

Son düzenleme:
Düzgün bir usta ile kendi motorunuza da uyarlayabilirsiniz ama çok iş açar başınıza. Egzoz tüpünün ısınmasıyla kuyruğun altına seramik kaplama vs. bir ton uygulama yapmanız gerekir kuyruk yanmasın diye. Bir de masrafı çok olur.

Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Monster 696'da da vardı yanlış hatırlamıyorsam..

Jawa'da da var. Tekerin yanında ama olsun. Çift eksoz çift piston. :mrgreen:

Motorun orjinali öyle olur. Sonradan yapılmaz. MT-03 ve Varadero da öyledir.

DKN

ec571fec5dd3842cfaec41460bdaf38d--yamaha-yzf-r-harley-bikes.jpg

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Suzuki B King :flower:
Suzuki-B-King-12.jpg

600rr'da da öyle sanırım.

Aragaz verince eleman osuruyormuş gibi görünüyor.

Niye yapılmasın?

Uğraşacak bi usta bul. Birde kafası çalışan adam. Beş eksozluda yapar.

Yaw tabii. Uğraşılırsa Mars'ta koloni de kurulur, soğuk füzyon da yapılır. Ama işte kaç paramız var, ne kadar know-how'ımız var, ne kadar becerimiz var? NEyin ne olduğunu Google'dan arayıp bulamayacak durumdayız ama sağ aşağıdaki tek egzozu sele altı çift egzoz yapasımız var... Bence o iş bizi aşar. :) Belki de motosiklet sürmeyi gerçekten doğru teknikleriyle öğrenmek, kendimize yatırım yapmak, güzel sürmek için zaman emek ve para ayırmak daha mantıklı olabilir.

Yaw tabii. Uğraşılırsa Mars'ta koloni de kurulur, soğuk füzyon da yapılır. Ama işte kaç paramız var, ne kadar know-how'ımız var, ne kadar becerimiz var? NEyin ne olduğunu Google'dan arayıp bulamayacak durumdayız ama sağ aşağıdaki tek egzozu sele altı çift egzoz yapasımız var... Bence o iş bizi aşar. :) Belki de motosiklet sürmeyi gerçekten doğru teknikleriyle öğrenmek, kendimize yatırım yapmak, güzel sürmek için zaman emek ve para ayırmak daha mantıklı olabilir.

Ben enduro motor topluyorum. Eksoz boğazını boru bükmede yaptırdım. İstesem çift eksozda yaptırabilirdimde solda küçük bi kutu vardı onu sökmemek için yapmadım.

Sanayiyle haşır neşir olunca çok ucuz yollu halledilir. :mrgreen:

Ben enduro motor topluyorum. Eksoz boğazını boru bükmede yaptırdım. İstesem çift eksozda yaptırabilirdimde solda küçük bi kutu vardı onu sökmemek için yapmadım.

Sanayiyle haşır neşir olunca çok ucuz yollu halledilir. :mrgreen:

Biz barbar Türkler asla bi işi beceremeyiz hiç bişiden anladığımız yok çift eksoz bizim neyimize.

Doğru düzgün motor kullanmayı bilmiyoruz bide kalkmış kuş kadar aklımızla gogıldan bile kaynak bulamazken ( basit 2 boru uzatmak için neden ihtiyacımız olacaksa artık ) çift eksoz fantazisi yapıyoruz.

Birazdan herşeyi bilen teknik-teori uzmanı büyüklerimiz çift eksozlu motor nasıl sürülür bize blog linkini gönderir, hepimizi bilinçlendirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar