Her zaman diyorum yok 140 ile geçiyormuş,arkadaşım siz motosikletinizi ve kendinizi araçtan saymazsanız,trafikte kimse motorluları adam yerine koymaz.
Nasıl bir otomobil,tır,kamyon takip mesafeli ilerliyorsa sizde öyle yapmalısınız
Ben hızlı olmak için motor aldım,aradan dereden 140 ile geçmek için diyorsunuz,yok öyle birşey.
Herkes gibi sizde trafik kurallarına uymak zorundasınız,dünyayı kurtarmayamı gidiyorsunuz Allah aşkına.
Özel pist olur,basarsınız sadece kendi can güvenliğiniz tehlikededir.Oysa trafikte zincirlemeye sebep olabilirsiniz.
Motosikleti hızlı ulaşım aracı olarak görmek,motosiklete yapılan saygısızlıktır.
Yarışlarda görülen hızlar,binbir emniyet kontrolünden,asfalttan tutta hava durumuna kadar,sağlık görevlileri,helikopter takipleri ile yapılıyor.
Motosikletli aracın kapısına çarpmış deniliyor sonra.O araç ne kadar suçluysa,Motosikletlide suçludur.
Hiç bir trafik kitabında motorlar aralardan geçmeye yarayan hızlı ulaşım araçlarıdır yada böyle bir hakkınız vardır yazmaz.İnsanların aceleciliği,aksiyon hevesi,başka birşey değil.