Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.

Şuan haydarpaşa kapısında.

Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.

Hepimizin başı sağolsun.

"AEA bile öldüyse bize noolur motosiklet üstünde?" diyerek motorunu satacak olanlara, Nicky Hayden'in bisiklet ile kaza yaparak öldüğünü hatırlatırım. Bu yüzden aracınızı efendi gibi kullanmaya devam edin.

Bende oturdum balkona elim telefonda haber bekliyorum hocam.
Allahın izniyle yalan haber olduğu için özür dileyeceğim burada...
Inşallah alacağım haber bu konuyu yalanlayacak...

Dostum bir çok kişi hastahaneye ulaşmış başımız sağolsun.

Hani söylenecek kelimenin kalmadığı yer var ya hah iste tam da orada duruyorum şu anda...
Eğer üzerimizde korumalar olmasaydı şu an peynir olmuştuk. Benim 6 tane kaburgam kırık, 3 tane de omurum kırık. Sırtlık ve göğüslük olmasaydı hakkaten şu an siyah-beyaz bir fotoğraf olmuştum."
Keşke kalkıp yine bu şekilde konuşup yine bize tanıtımlar duzenleseydin...

Son düzenleme:
KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.

Şuan haydarpaşa kapısında.

Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.

Başımız sağolsun be abi... Erken gitti, daha öğreticeği çok şey vardı bizim gibi acemilere. Olmadı vallaha billaha olmadı. Yarın ilk iş motorsikletimi ilana koyacağım. Yüzyüze görmediğim bir insan için ben bu kadar üzüldüysem kim bilir bana birşey olduğunda ailem ve sevdiklerim ne hale gelir. Ben ölüp giderim de acısını onlar çeker.

Başımız sağolsun. Daha motorumu almadım onun videolarını izleyip birşeyler kapmaya çalışıyordum. Çok üzüldüm. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...

Hala inanmak istemiyorum yazilanlari okudukca aklima geliyor uzuluyorum 25 temmuz turkiye motosiklet camiasi icin cok ozel bir gun babamizi abimizi kaybettik kendisini tarihin gordugu en buyuk kortejle ugurlamak boynumuzun borcudur hepimizin basi sag olsun...

Poker Run'da görüştük muhabbet ettik en son. Her zamanki gibi kendine ait stiliyle güldürdü bizleri cümleleriyle. Başımız sağolsun..

Araştırdım araştırdım bir tek haber bulamadım..Ciddimisiniz siz?

Topçu Popçu değildi Motorcuydu.
Haberini göremezsin.
Bizden biri gitti bize koyar.
Medyanın işine pek yaramaz.
Az çok 1 dakikalık haberi olur.
Onada motosiklet terörü yazarlar.

Abi daha çok apacilik öğretecektin...
Kabile dağıldı..

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Eleştirinin yeri değil ama o suzuki videosunu asla çekmemeliydi. Çok değişmişti ondan sonra. Daha farklı olabilirdi her şey. Mekanı cennet olsun. Huzur içinde yatsın.

Topçu Popçu değildi Motorcuydu.
Haberini göremezsin.
Bizden biri gitti bize koyar.
Medyanın işine pek yaramaz.
Az çok 1 dakikalık haberi olur.
Onada motosiklet terörü yazarlar.

Abi daha çok apacilik öğretecektin...
Kabile dağıldı..

Ya sevdiği insanın böyle bir haberini alınca insan inanamıyor tamam popçu değil de hocam biliyorsun haber araştırırım sürekli günde en az 6-7 yaralanmalı ölümlü motosiklet kazası haberine denk geliyorum he foruma koymuyorum bunları yani böyle bir insanın haberi de mutlaka olur..
Tek temenim böyle birşeyin olmamasıdır..

Ya sevdiği insanın böyle bir haberini alınca insan inanamıyor tamam popçu değil de hocam biliyorsun haber araştırırım sürekli günde en az 6-7 yaralanmalı ölümlü motosiklet kazası haberine denk geliyorum he foruma koymuyorum bunları yani böyle bir insanın haberi de mutlaka olur..
Tek temenim böyle birşeyin olmamasıdır..

Biliyorum hocam haber durumunu, ama üzgünüm kesin haber...
Olay geç saatte olduğu için ve yeni olduğu için medyaya yansımadı muhtemelen...
Abimizi kaybettik.

Ya arkadaşlar delircem tek haber yok ekşide yazısı geçiyor orada buradan alıntı yapmış kolay değil bu ölüm şimdi başlayacağım böyle işe.. Yok koca sitede yok mu şu adamın teli olan yada yakının..

Abi sabah hastanede bi röportaj versende "kim trolledi sizi babuşlar" desen yemin ederim havalara uçarim,ilk maasimla ihtiyaç sahiplerine birşeyler alırım, ne bilim yaparım birşeyler.Abi hala inanmak istemiyorum canım çok fena sıkılıyor... Uyan allahın aşkına uyan.

Ya arkadaşlar delircem tek haber yok ekşide yazısı geçiyor orada buradan alıntı yapmış kolay değil bu ölüm şimdi başlayacağım böyle işe.. Yok koca sitede yok mu şu adamın teli olan yada yakının..

Arkadaşım suan hala haydarpaşa hastahanesinde oturuyor.
Hastahane tıklım tıklım, ve haber ne yazık ki doğru hocam..

Gözüme uyku girmiyor deliricem ağrı kesici içmekten. Hay güzel Allah'ım ya.. olamaz hepsi şaka olsun

15. Dakıkada Ölmek için 127 düşük bi sürat derkenki tebessümünden sonra bu şekilde olması cidden üzdü..
Allah rahmet eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar