Alaşehire giren Tenereli abi

Bugün 20:30 da Alaşehir girişinde karşılaştığım 2 motorcu abi eğer burdaysanız :)
Daha önce görmedim yenisiniz galiba :queen: dikkat edin her an bir aradan araba fırlayabilir uzun yoldan geliyordunuz sanırım Allah kaza bela vermesin bi ihtiyacınız olursa özelden yazınız iyi gezmeler
Ha bu arada şaşırmayın kaskla gezen olmaz pek burda ben hariç bir de polis çevirmesin diye 15TL'lik kasklar(!) ile dolaşan amcalar dışında :salut:

Geçen pazar ben de Alaşehir'den geçtim. Hiç benim için başlık açmadınız valla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

İlla Tenere'ye mi binecez yani 😊

Geçen pazar ben de Alaşehir'den geçtim. Hiç benim için başlık açmadınız valla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

İlla Tenere'ye mi binecez yani

Olur mu öyle şey rast gelmemişizdir bir daha düşerse yolunuz uğrayın bu sıcakta bile rüzgardan ayakta zor durulan üzüm bağlarının arasında bi mangal keyfi yaparız kapım her zaman hepinize açık :)

Bugün 20:30 da Alaşehir girişinde karşılaştığım 2 motorcu abi eğer burdaysanız :)
Daha önce görmedim yenisiniz galiba :queen: dikkat edin her an bir aradan araba fırlayabilir uzun yoldan geliyordunuz sanırım Allah kaza bela vermesin bi ihtiyacınız olursa özelden yazınız iyi gezmeler
Ha bu arada şaşırmayın kaskla gezen olmaz pek burda ben hariç bir de polis çevirmesin diye 15TL'lik kasklar(!) ile dolaşan amcalar dışında :salut:

Bir nokta koy, virgül koy, kaça kadar okudun ;)

R25'le o kadar geldim Alaşehir'e.Bana başlık açılmadı malesef.Kırıldım

Bir nokta koy, virgül koy, kaça kadar okudun ;)

Telefondan giriş yapıyorum nokta ve virgül kşavyenin ayrı bölümünde :) kusura bakmayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

R25'le o kadar geldim Alaşehir'e.Bana başlık açılmadı malesef.Kırıldım

Demiştim hiç tenere alaşehirde görmediğimden açtım başlığı bir daha uğrarsanız ulaşın bana mutlaka. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar