Cbr 600 cc kaza

Geçmiş olsun. Cbr 125 le az düşmedim gaza gelip tecrübe ile cc aynı orantıda gitmeli yoksa. Orantı ne kadar ters ise hasar o kadar büyük oluyor. Ha birde yeni bir motora alışmak ta bir zaman alıyor frendi , yol tutuştu, hızlanmaydı o zamanı da vermek lazım.
Olurda RS6 yı mereak eden olursa.
https://www.youtube.com/watch?v=aTDVO6aYyTI

Yardıma ihtiyacı olduğu yeterince belli değil mi? Üstüne gitmeyin bu kadar. Elinizde kalır.

Biz ona günlerdir açtığı ilk konudan itibaren bir suru dil döktük.Sen daha yürümeyi bile yeni ogreniyorsun koşmaya çalışma dedik ama o koşmayı da geçti direk depar atıyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Biz ona günlerdir açtığı ilk konudan itibaren bir suru dil döktük.Sen daha yürümeyi bile yeni ogreniyorsun koşmaya çalışma dedik ama o koşmayı da geçti direk depar atıyor
Motosikletle alakalı yardıma ihtiyacı olmasından bahsetmiyorduk orda.

Motosikleti
BWS 100
giphy.webp

Orası aşikar tamam ama bakalım simdi adama kaç defa neler söyledik zaten öyle bir sorunu varsa bence cup bile kullanmasin

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

Tamam haklisin ama o konuda biz birşey yapamayız bana kalırsa öyle bir derdi sıkıntısı varsa cup bile kullanmasın

Sıfırsıfır bey iyi niyetinizden dolayı sizi takdir ediyorum.İnsanlara doğru yolu gösteren çok nadide bir sıfırsıfır beysiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şirokko kardeş, gel seni eğitime kaydettirelim, ücretini ben ödeyeyim?

Bu şekilde bir yere varamazsın bu motosiklet ile.

Eğitim almanın kötü bir yanı yok. İmkanım olsa sana eşlik dahi ederdim inan.

La bebe dikkatli ol oglum para düşünce korumuyor daha beterınden korusun allah yavas yavas yuksek sen bu motoru vitrine çek garajda dursun ama ufak cc ıle basla

Arkadaşlar sol ayna kırık 2009 modeller ile 2017 modelin aynası aynı mı? 121 tl ye buldum internette alsam uyar değil mi?

Valla artik bunun gercekligine inanmigorum ancak dogruysa hic uzulmedim. Aptal fakirler diyen birine uzulmem. Hatta daha cilginlarini bekliyoruz senden. Helva hazir, ailene haber ver oldugunde yazsinlar buraya...

1000lik alsaydın böyle olmazdı.
Kendi düşen ağlamaz ama bu kafa ile devam edersen ağlayamacak hale geleceksin.

Valla artik bunun gercekligine inanmigorum ancak dogruysa hic uzulmedim. Aptal fakirler diyen birine uzulmem. Hatta daha cilginlarini bekliyoruz senden. Helva hazir, ailene haber ver oldugunde yazsinlar buraya...

Ya sen niye ısrarla benim konuma yorum atıyosun derdin ne senin?

Ya sen niye ısrarla benim konuma yorum atıyosun derdin ne senin?

İstersen biz yorumları buraya yazmadan önce sana yollayalım. Sen beğendiklerini al kendin bizim adımıza yaz buraya. Ne dersin ? Uyar mı sana ?

Ya da gold üyelik filan al. Senin konularına cevap yazabilecek kişileri sen seç. Tabiki zenginlik derecesine göre sırala. Sonuçta fakirlerin ne işi var forumla yorumla(!)

Forumun ne demek olduğunu ve mantığını bilmeden bir forumda ego tatmini yapmaya çalıştığını varsayıyorum.(Müneccim değilim. Yazdığın problemlerine bağlıyorum bunu)

Ya da gold üyelik filan al. Senin konularına cevap yazabilecek kişileri sen seç. Tabiki zenginlik derecesine göre sırala. Sonuçta fakirlerin ne işi var forumla yorumla(!)

Buna çok güldüm :) :)

Aslında mantıklı bak. En büyük motoru kullananlar otomatik moderatör olsun. Freud yaşasa beygir gücü ile cinsellik arasında nasıl bağlantılar kurardı acaba :) :)

Buna çok güldüm :) :)

Aslında mantıklı bak. En büyük motoru kullananlar otomatik moderatör olsun. Freud yaşasa beygir gücü ile cinsellik arasında nasıl bağlantılar kurardı acaba :) :)

Hocam senin cc düşük heralde yazdıkların okunmuyor ! :queen:

Ayenen dogru tespit. İlk konusunda ilk yorumlarim normaldi. Sahis "la" diyerek basladi ne "fakir"ligimiz ne ezikligimiz kaldi. Sonra gorgsuzlugune verilen karsiliklardan memnun degil. Biz bu forumda tartisiyoruz, kavga ediyoruz, uyari aliyoruz, banlaniyoruz vs. Ama ben ilk defa birinin cikip "aptal fakirler" dedigine sahit oluyorum. Hala gecmis olsun diyenlere dua etmeli...
İstersen biz yorumları buraya yazmadan önce sana yollayalım. Sen beğendiklerini al kendin bizim adımıza yaz buraya. Ne dersin ? Uyar mı sana ?

Forumun ne demek olduğunu ve mantığını bilmeden bir forumda ego tatmini yapmaya çalıştığını varsayıyorum.(Müneccim değilim. Yazdığın problemlerine bağlıyorum bunu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

😂😂🙏 hahaha super
Hocam senin cc düşük heralde yazdıkların okunmuyor ! :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar