Sizce ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar bizim apartmanda çok hırsız vakası olduğu için motorsikleti evin içine sokuyorum ama bu baya zor oluyor benim için sizce ne yapmalıyım karar veremedim.
Not : Zemin katta oturuyorum

eğer ki bütçen varsa abusun yere zincir geçirmek için monteli demirleri var onları al garajınız varsa arabalarla yüz göz olmiycak şekilde köşede bi yere monte et abus disk kilidi ve zincir kullan bütçen varsa abus 8077 gayet güzel bir disk kilidi.

eğer ki bütçen varsa abusun yere zincir geçirmek için monteli demirleri var onları al garajınız varsa arabalarla yüz göz olmiycak şekilde köşede bi yere monte et abus disk kilidi ve zincir kullan bütçen varsa abus 8077 gayet güzel bir disk kilidi.

garajımız yok işte sorun orada...

2x alarmlı disk kilidi.
Bir adet normal kilit.
Motosikletin bulunduğu yere bir tane otomatik taret... :p

2x alarmlı disk kilidi.
Bir adet normal kilit.
Motosikletin bulunduğu yere bir tane otomatik taret... :p

ben şey diye düşünmüştüm 3 adet abus zincir, 1 i ön tekere 1 i arka , bu 2 zinciri birleştirmek içinde diğer zincir 3 adet abus 8077 1 i ön diske kalan 2 si de zincirlere hem alarmlı oh mis.

acilir kapanir portotif ve saglam bir kucuk garaj yaptirabilirsin brandalardan.you tube da cok var ornekleri.hemde ucuza halledersin.

ben şey diye düşünmüştüm 3 adet abus zincir, 1 i ön tekere 1 i arka , bu 2 zinciri birleştirmek içinde diğer zincir 3 adet abus 8077 1 i ön diske kalan 2 si de zincirlere hem alarmlı oh mis.

Maşallah geline 5'i bir yerde takıyor gibisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar