Üsküdar ve etrafında motora baktırabileceğim usta

Selamlar. İkinci el bi cbf 150 alma aşamasındayım. Motoru almadan önce bi göstermek istiyorum. Yalnız servis çok uçuk bi ücret talep ediyor (200 tl). Bu yüzden Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir tarafında güvenilir bir usta arıyorum. Bildiğiniz bir yer var mı?

Eski konulara baktım ancak tarih 10 seneye yakın. Bu yüzden yeni konu açma gereği duydum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Yardım edebilecek kimse yok mu acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

Herkes motoruna kendi mi bakıyor acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
200 TL nedir arkadaş!

İstanbul'da yaşıyor olsaydım yardımcı olurdum.

https://g.co/kgs/hsTtgg

Ferhat Usta Üsküdar'da herhangi bir yolda kalma durumunda aracıda var gelip yardımcı olur fiyat olarakta işin hakkı neyse onu alır.

Abi bu adam güvenilir mi? Motorun bakımları bu adamda yapılmış. Satıcısını tanıdığı için kötü mala iyi diyecek karakterde midir? Kimseye güvenememe sorunum var da, yaşadığım usta olaylarından dolayı.

Cevap için de çok teşekkür ederim abi.

Motosikleti
Forza 250
Ferhat Usta çok iyi ustadır ama senin motorla ne kadar ilgilenir onu bilemem. Mekan klasik mahalle motorcusu. Çinli motorum varken bikaç defa ufak tefek şeyler için gittiğimde para almıyordu ısrar etmeme rağmen. Eğer muhakkak bi yere göstericekseniz Ferhat Usta'ya götürün bu civarda ondan eskisi ve iyisi yok.

Ferhat Usta çok iyi ustadır ama senin motorla ne kadar ilgilenir onu bilemem. Mekan klasik mahalle motorcusu. Çinli motorum varken bikaç defa ufak tefek şeyler için gittiğimde para almıyordu ısrar etmeme rağmen. Eğer muhakkak bi yere göstericekseniz Ferhat Usta'ya götürün bu civarda ondan eskisi ve iyisi yok.

Alacağım motor cbf 150. Usta hakkında bilgim olmadığından sordum ama güvenilir ustalar listesine artık ismini yazdım. O ustaya ücreti mukabilinde göstermem yeterli olur sanırım. Çok teşekkür ederim. Bilgi verip yol gösterdiğiniz için.

Abi bu adam güvenilir mi? Motorun bakımları bu adamda yapılmış. Satıcısını tanıdığı için kötü mala iyi diyecek karakterde midir? Kimseye güvenememe sorunum var da, yaşadığım usta olaylarından dolayı.

Cevap için de çok teşekkür ederim abi.

Memnun kalırsın zaten bakımlarını o yapıyorsa sorun çıkmaz işini iyi yapar sürekli ona gidersen zincir ayarı, yağlama vs. yardımcı olur hemen yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar