- Konu Yazar
İhtiyaç var...
İnternetten aldığım, daha doğrusu parasını ödediğim iki farklı ürünün "elimizde kalmamış, siteyi güncellememişiz" denilerek para iadesini aldım. Bir keresinde de mecbur kalıp, hatta üstüne daha fazla para ekleyip istediğim üründen başka bir model aldım. Velhasıl arayıp da bulamadığım, bulsam da uçmuş fiyatlı ürünlerin listesi o kadar çok ki... Eminim benim gibisi çoktur.
İyi reklam, detaylı ürün tanıtımları, uygun fiyatlı kaliteli ürünler oldu mu ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıldı mı öncü olmamak için bir neden yok. Şimdiden yolunuz açık olsun, Allah utandırmasın.
Merhaba, iyi dilekleriniz ve fikirleriniz için teşekkürler. Stok sorunu en dikkatli satıcıda bile çok azda olsa yaşanmaktadır ama dikkat edilmesi gereken bir konu belirttiğiniz gibi. Satın alma ve iade gibi süreçlerde çok şeffaf ve müşteri odaklı bir tavır izlemeyi düşünüyorum. Yolda olsa 2-3 gün sonra stoğuma girecek olsa bile o tip ürünleri 1 hafta içerisinde teslim edilebilir olarak sunmayı planlıyorum. Dürüstlüğün her zaman kazanacağına inanan biri olarak bu yönde bir iş planıyla yola çıkacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
takipteyim yolunuz açık olsun
Teşekkür ederim, açılır açılmaz forumda haber vereceğim.