TATLIHIZ Katılım 20 Nis 2012 Mesajlar 3,989 17 Tem 2017 Konu Yazar #1 1 Aylık aradan sonra güzel bi dönüş yaptım,iS Kazasından parmagım kırık olmasına ragmen söz geciremedim kalbime,atladık üstüne Umarım begenirsiniz,2 araba degiştirdikten sonra motor alarak kendimi buldum,
1 Aylık aradan sonra güzel bi dönüş yaptım,iS Kazasından parmagım kırık olmasına ragmen söz geciremedim kalbime,atladık üstüne Umarım begenirsiniz,2 araba degiştirdikten sonra motor alarak kendimi buldum,
adem80 Katılım 24 Ara 2011 Mesajlar 8,974 18 Tem 2017 #3 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah, geç olsun güç olmasın.
mrt20 Katılım 3 Ara 2011 Mesajlar 892 18 Tem 2017 #5 cenkyenmez' Alıntı: Aynalarda olaymış, iyiymiş. Genişletmek için tıkla ... Benimde ilk dikkatimi o çekti. Nedense aynasız motor ve sürücülerine ön yargılıyım. İlanlara bakarken aynasız motosiklet görürsem direk eliyorum.
cenkyenmez' Alıntı: Aynalarda olaymış, iyiymiş. Genişletmek için tıkla ... Benimde ilk dikkatimi o çekti. Nedense aynasız motor ve sürücülerine ön yargılıyım. İlanlara bakarken aynasız motosiklet görürsem direk eliyorum.