10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Listeye beni de ekleyebilirsiniz, bir aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünüyorum.

Avrupa yakasındayım,burdan gidecek arkadaşlar avrupa yakasında nerede buluşacak,birlikte buluşup gidersek daha iyi olur.

Artçı olarak bir arkadaşımın gelme ihtimali var eğer gelmezse artçı olmak isteyen birisini alabilirim.

Forumda okuduğum kadarıyla kamp kurmak isteyen arkadaşlar var, bende kamp kurmayı düşünüyorum.Pazar sabahı çıkıp pazartesi akşam dönmek uyar bana.

Kamp kurmak isteyen arkadaşlardan görüş bekliyorum.

Birde scooterla gelmek isteyen ve uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlara birşey söylemek istiyorum. Yakalaşık 600 kmlik yol ve bunun çoğu otobanda geçicek, bir scooter ile çok zor olacağı kanısındayım.Özellikle uzun yol tecrübeniz yoksa bence hiç kalkışmayın böyle bir işe.Gerçekten pişman olabilirsiniz.Ama gelicem diyorsanızda mutlaka birkaç gün önceden motosikletin bakımlarını yaptırın.Çünkü otobanda herhangibir arıza olursa çok zor durumda kalabilirsiniz.Bir de otobanda çok rüzgar oluyor, scooterlar o rüzgarda dengeyi kaybedebilirler çok rahat.

OsaK Eklendin Arkadaşım. Artcı olarak gelmeye Çalışan cok arkadaş var Onlarla Bağlantı kurabilirsiniz...

herkese selam....
beyler ben karabükteyim ve bu geziyo gelmek istiorum bizim buralardan gelen varmı? varsa birileri benle irtibata geçcin ya..(([email protected])) genelde akşamları açıktır msn..bende karabükten gelicem eger olursa..gerçi ehliyet yok ama :queen: :queen: biri beni bilgilendirsin...bizim burdan arabayla bolu 1,5 saat flan ona göre...

seytans Eklendin Arkadaşım... Orada Motorcu Cevrelerinden Kendine Yol Arkadası Bulabilirsin...:cat:

ARABAYLA GELEN VE BENİ ARABASINA ALABİLECEK KİM VAR ACEP?

Bilemiyorum :S :cyclopsan :pale:

""" 10 Eylül Pazar Taşınan kolilerin dolaplara yerleştirilmesi ( Departman Personeli )
Bilgisayar ve telefonların çalışır durumda olduğunun kontrolü, ( Departman Personeli ) """

bu ne dıceksınız abantla ne alakası var dıceksınız şu alakası var..işteki inbox ıma 4dakıka once düşen bu mail dolayısıyla abant gezisine gelemiyorum..çok özür diliyorum..

Olsun Arkadaşım Sıkma Canını..Sağlık Olsun.. Seneye Daha Güzelini Düzenlemeyi Düşünüyoruz.. Sende Ona katılırsın...:wiinkk:

Son düzenleme:
Listede demonicdreams olarak geçiyorum ama kullanıcı adım infinitedreams olarak değişti.

Ben İstanbul'dan katılmıyorum. Cuma gününden Abant'ta olacağım, Pazar günü Öğleden sonra size katılacağım.

Listede demonicdreams olarak geçiyorum ama kullanıcı adım infinitedreams olarak değişti.

Ben İstanbul'dan katılmıyorum. Cuma gününden Abant'ta olacağım, Pazar günü Öğleden sonra size katılacağım.

Biliorum Abim.. BEnım Dikkatımı Cekmıstı Ama Sormaya Fırsatım Olmamıstı...

Bakarsan Değiştirdim Ana Sayfada nickini:cat:

gölün içine motorlu araçları alıyorlarmı.otomobillerin yasak olduğunu biliyorum motosikletleri sormak lazım

Arkadaşlar benim artçım olucak ancak artçım Taksim de oturuyor.Artçımı uygun yerden alıp Kozyatağına kadar getiren olursa sevinirm.Kozyatağı'nda ben alıcam
Cevaplarınızı bekliyorum

önceden dediğim gibi 8 de çıkacağım :queen:
önden gideceklere iyi yolculuklar

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasından kimler geliyor, nerede buluşacaksınız, kaçta çıkacaksınız? Bunları kesinleştirsek iyi olur, herkes farklı birşey söylüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar