Doğu ve çevresinde kaliteli ekipman satan mağazalar

Ağustos ayında ekipman dizmeyi düşünüyorum Erzurum gibi bi yerde motosikletin msi olmadığından çevresinde kaliteli ekipmanlar satan yer bakıyorum?Kask olarak Nexx Voyager alacağım eğer bildiğiniz satan yer varsa paylaşabilir misiniz?

Ekipmana bikaç içlikde yazdın mı :)

İzmir Erzurum kargo kamyonu sürerdim bi ara. İzmirde denize girip ertesi gün Erzurum tarafında karla buzla mücadele ederdim. :D

Ekipmana bikaç içlikde yazdın mı :)

İzmir Erzurum kargo kamyonu sürerdim bi ara. İzmirde denize girip ertesi gün Erzurum tarafında karla buzla mücadele ederdim. :D

Başkanım zaten 1 kış geçirdim burada motosiklet değil tank olsa dayanmaz soğuğa.Karlar eriyene kadar otoparkla anlaştım 3-4 ay koyacağım.Zaten Erzurum'da içlik giymeden dışarı çıkmak doğacak çocuklarına elveda demek.

Satan yer yoksa internetten alınır beden sorunu olursa beden değişimi yaparsın etiketleri vs sökme yapacak bişey yok ben öyle yapıyorum )
Yada gel İstanbula dene öyle al

Merak ettiğim Adana'da Antep'te yok mu öyle dükkanlar?Orada motosiklet kullanıcıları diğer Doğu şehirlerine göre fazla

Merak ettiğim Adana'da Antep'te yok mu öyle dükkanlar?Orada motosiklet kullanıcıları diğer Doğu şehirlerine göre fazla

Oralarda yüksek oranda CG ve muadili motorlar var :)

CG ve ekipman kelimelerini yan yana yazınca bile bana istemsiz kahkaha geliyor hocam hesabını sen yap :D

Valla ben de Erzurum'un ikiz kardeşi Sivas'ta yaşıyorum. Atladım uçağa kadikoy hasanpasadan aldım biseyler. Gezmiş de olursun. Bir iki ay öncesinden gidiş dönüş alırsan uçak da uygun fiyata geliyor.

Adana'da ekipman bulabileceğiniz yerler var. Düşündüğünüzün aksine güneşe ateş etmeyip, kafasında kaskla gezen ve bu sıcakta inanmazsınız motosiklet ceketi bile giyen insanlar da var Adana'da.

Aksaray'da yok. İnternetten aldım. Elime metreyi aldım göğüs vs ölçtüm sipariş ettim. Hepsi uydu üstüme.

Diyarbakırda ekipman bulabilirsin. Önder motor var. Yamaha bayidir, servis tir, malzemecidir işte ne ararsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar