Sizce Bu Motosiklet Alınırmı...

Herkese iyi forumlar.Şuan kullanmakta olduğum motosikletimi sattım ve yeni bir motosiklet bakıyorum.Mondial Mct 250 hoşuma gitti.Sizce nasıl bir motor 200-250kmlik gezilere rahat gidermi kulananlar ve kullanmış olanların bu motosiklet hakkında yorumlarını bekliyorum.Bu arada bütçe 4.500tl.Önerileriniz nelerdir.

sattığım motorumda cbf ayarındaydı ondan inip tekrar aynı güçteki bir motara binmek istemiyorum

kadirga kd 250 gy sifir alabilirsin
11000 km oldu kullaniyorum sadece yagini koyup devam ediyorum bir sikinti yasamadim bunun disinda fren kaliperlerini yeniledim baskada anahtar vurmadik esimle birlikte 450+ km yol yaptim gezi sikinti yasamadim 3 kez durup dinlendik bolu abant yedi goller biekac ay sonra iznik kandira 1 2 kez denize gittik cok hizli gitmiyir ama 110 max 80 90 arasi surekli gidebilirsin sikinti olmuyor (hic durmadan izmitten bolu abanta ciktim esimle )yedek parca sikintisi var cok pahali parcalari zor bulunuyor turkiyede 3 bayi den urun alabiliyoruz titresim seviyesi cbf 150 kullandiysan ayni o sekil koltuk rezalet cok sert birde 11000 km oldu hala bosa gecerken sinirden cildirtiyor insani cok uzun oldu neyse boyle iste

Kullananlar var ama tavsiye etmem yani. Üstüne 1000 TL daha koyabilirsen kuba superlight 200 al 2. el bulursun 5.5'a. Seni kolay kolay üzmez. MCT 250 ile gezilere gidersin de ben o motora güvenerek bir geziye çıkmazdım. Haftada 3-4 gün ustasından çıkamayanlar var. :) 2. el alacağın için en az 7-8 senelik bir MCT alıcan. Genelde başlangıç olarak alınan motorlar olduğunu varsayarsak en az 2 sahibi olmuş bir makine olucak. Bilinmeyen bir yola girmektense az daha koy Kuba'ya bak.

bütçemi 7000 tlye yükselte bilirsem pılsar bakıcam artık başka seçenek gözükmüyor.

Ben de aynı arayış içindeyim yol yapacak bir araç istiyorum ve japona servet vermek istemiyorum
Bugün motoran bayii de Spada xfire 200 gördüm titreşim yok gibiydi, enjeksiyonlu sıfır 6700 tl ye 9 ay taksit yapabileceklerini söylediler bu makineyi bilen varsa aydınlatabilir mi bizi, bence siz de tercih edebilirsiniz.

Ben de aynı arayış içindeyim yol yapacak bir araç istiyorum ve japona servet vermek istemiyorum
Bugün motoran bayii de Spada xfire 200 gördüm titreşim yok gibiydi, enjeksiyonlu sıfır 6700 tl ye 9 ay taksit yapabileceklerini söylediler bu makineyi bilen varsa aydınlatabilir mi bizi, bence siz de tercih edebilirsiniz.

bana göre çin malı 200cc bir motora göre 6700 tl çok cbf150 daha iyi bir altarnatif olabilir.

O motoda aşırı titreşim var çok ciddi rahatsız ediyor..Ön tekeri bayağı inceydi bu yüzden tipsiz duruyordu..Çok ta sağlam değildi varsa paran başka seçeneklere gözat derim..

bu durumda en mantıklısı bütçemi 7000 tl yükseltip pulsar bakmak olacak gibi görünüyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar