Kawasaki Z900RS 2018

Motosikleti
XV250 - FZ6
kawasakifeature-770x440.jpg

Soyle bir sey cikacakmis 2018'de. Sahane degil mi?

http://rideapart.com/articles/kawasaki-hints-retro-standard-z900rs-2018

Evet çok havalı bir motosiklet. Tam nostaljik görünüyor. Plastik parcadan eser yok.

Bizim Vatandaşın motosiklet kültürü "600arar alacam otobanda 280 yapacam" dan ileri olamadığı için Türkiye'de satmayacak bir motosiklet

127

Her motor satar aslında. Önemli olan fiyatı. Getir bunu 20 den herkes alsın :) Basit mantık arkadaşlar. Satılmayan motor yoktur, alınamayan motor vardır.

motosikletiniz r1 galiba...
Hayatım boyunca 30 dan fazla motosikletim oldu. Cruiserinden seyahat endurosuna, dirt bike' ına, supersportundan naked' ina kadar her çeşit motosiklete bindim.

Motosikletiniz r1 galiba diye yazdığıma karşılık ima etmeniz bir anlam ifade etmiyor. Her çeşit motosiklet kullandım. Motosiklet kültürü konusunda çeşit çeşit tat tattım. Son olarak supersport beni kendisine çekti.

makına cok cok guzel ama delı para olur bu + bızım ınsanımız rayzik sevıyor abı :(

Bizim Vatandaşın motosiklet kültürü "600arar alacam otobanda 280 yapacam" dan ileri olamadığı için Türkiye'de satmayacak bir motosiklet

Yaptığın yoruma baak altındaki motora bak. Kendi kendini gömüyorsun.. . Arkadaş da bunu ima etmiş galiba..

Evet Türkiye'de satamaz çünkü o bir kawa ve fiyatı-servis-yedek parça ne demek istediğimi anlamışsınızdır..

Hayatım boyunca 30 dan fazla motosikletim oldu. Cruiserinden seyahat endurosuna, dirt bike' ına, supersportundan naked' ina kadar her çeşit motosiklete bindim.

Motosikletiniz r1 galiba diye yazdığıma karşılık ima etmeniz bir anlam ifade etmiyor. Her çeşit motosiklet kullandım. Motosiklet kültürü konusunda çeşit çeşit tat tattım. Son olarak supersport beni kendisine çekti.

acikcasi neye binersiniz yada ne yaparsaniz hangi kulturu nasil, ne kadar, nereden alirsiniz zerre umrumda degil. supersport makinalar sizi cekecegi gibi baskalarini da cekebilir. benim tepkim her yazilanin altina kucumcercesine turk kullanicisi soyle, turkler boyle, yok turkler bu isten anlamaz vs vs diye ahkam kesilmesi.

Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Retro motosikletler çok güzel ya :) Ne olur sanki düşük cc de yapsalar?
Commuter olsa, 10 beygir olsa gitmese motor ama tipi de şöyle olsa tadından yenmez :) Artık tüm commuterlerde o aptal üçgen fardan var. Hey gidi eski Ybrler..

250 cc olsa,çift silindir,yandan sele altına kadar bem beyaz egzoz,25-30 beygir şöyle birde güzel bi fiyat 16.000-17.000 ayy yine daldım.
Ama hayali bile güzel.

Commuter olsa, 10 beygir olsa gitmese motor ama tipi de şöyle olsa tadından yenmez :) Artık tüm commuterlerde o aptal üçgen fardan var. Hey gidi eski Ybrler..

Aynen katılıyorum cbf250 ve ybr250 tipinde motosiklet lazım bize.Şuan üretimi olsa kesinlikle bir tane almıştım

Yeni çıkan motosiklet kafaları benim de çok gıcığıma gidiyor.Koskoca BMW bile Çin motosikletleriyle aynı tasarımı kullanıyor.SS'lerde ki gibi her bir motorun ayrı havası yok nakedlarda.

Suzuki vanvan birde mondialin caferacerı var şekli retro fiyati ucuz.
Ama cbf250 yorumuna katiliyorum bakip bakip hosuma gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar