Gerçekten çok ilginç, hayretle izliyorum. Burda marka fanatikliği yok ama marka düşmanlığı çok. Bir kısım vatandaş kendine iş edinmiş gelip habire malı kötülüyor, bineni eleştiriyor, alanı beğenmiyor. Ya arkadaşlar Bajaj çok büyük bir markaysa neden habire gelip eleştiriyorsunuz, değilse neden gelip boşa vakit kaybediyorsunuz değmez diyip geçin. Hayır marka fanatikliği yapacak olsak gelip Bajajınkini mi yapacağız. BMWsi, Harleyi varken. Gider onlarınkini yaparız. Burda defaatle yazdık yine yazarız Bajajı tercih etmemizin tek nedeni rakipsiz fiyat performans ürünü sunması. Eşya bu, neden çok gözünüzde büyütüyorsunuz eşya dediğin alınır kullanılır. Kiminde bütçesi neye yetiyorsa neyi beğeniyorsa onu alır. Pulsarda da aynı kavga dövüş yıllarca sürdü halen devam ediyor. Aldım 3 yıl cillop gibi kullandım periyodik bakım dışında servise uğramadım ama birilerinden duymuş vatandaşlara sorsak hergün servisteyiz, hergün jant kırıyoruz. Şimdi de motoru büyütmek istedim bütçeme uygun taleplerimi karşılayacak tek Dominarı buldum ve aldım. Başka marka modelleride merceğe aldım maxi scodera ciddi ciddi odaklandım Kymco Downtown 300 için defalarca bayiye gittim farklı farklı bayilerle konuştum ama kimse kusura bakmasın 2015 model ellerinde kalmış sıfır motoru 2015te 15 000 küsura satarken kalkıp bugün bana sırf bayide satılamayıp beklediği için 18000e satmaya çalışırlarsa kimse kusura bakmasın almam gider daha güçlü daha teknolojik 2017 makina alırım. Bu arada Downtown 350nin euro 4üde 27 000 lira :-(
Metehan fiyat oynaklığına bana sormuş. Bana niye soruyosun hacım bende 16,5tan yükseğe aldım napayım gidip motoru mu yakayım. Bütün firmalar da var aynı durum. Şimdiki durum pulsardaki olsa amenna onu firma gidip fiyat kırdı. Yarın yapıp yapmayacaklarının kefilide değilim, bilemem. Zaten bundan bir zarar gören varsa oda firmadır. Ha benim şahsi görüşümü soruyorsanız benim zararım benim olsun keşke 10 000e satılsa bütün vatandaşlar kazansa kendi zararıma üzülür memleket adına mutlu olurum. Burda marka düşmanlığı var diyorum zira bizde tükteici olarak piyasanın içindeyiz. Ben 2016 sonu CBR 500e niyetlendim oda 2015 sıfırdı liste fiyatıyla arasında 2000 ve 3000 tl olan iki tane motor buldum. İçim yana yana bekledim param yoktu alamadım başkası aldı hayırlı uğurlu olsun ama kimsenin laf ettiğini duymadım. Keza burda çokça muhabbeti dönen MT25 için şuan liste fiyatı 17 750 iken açın bakın ortalık 15 küsürlerden aldımlardan geçilmiyor. Eleştiri yaparken biraz mantıklı ve adil yapınki kazanan biz olalım. İlk sayfalara bakın burda en çok fiyat eleştirisini yapan benim sırf uygun bir fiyat çıksın diye lobi yapmaya çalıştım ama istediğim gibi olmadı piyasada başka ürün sunmadı yapacak bir şey yok el mahkum.