Sürat Neden Felakettir ?? Teknik bir bilgidir

Biraz önce kaza yapmış bir arkadaşımıza ait pansuman resimlerini vedaha sonra da Kartal-Maltepe Sahil yolundaki bir trafik kazasına ait yazıları okudum :salut: :salut: Hem üzüldüm ,hem ağladım hemde yaşadığım için şükür ettim.
Gelelim yazının esasına sözüm size ey sevgili sürat seven arkadaşlarım ,
Sizlerle basit bir hesap yapalım mı ne dersiniz :pr: :pr: saatte 150 km. gidelim önce yada saatte 150.000 metre ile yada dakikada yaklaşık 2500 metre ile yoksa saniyede 42 metre mi desek :queen: :queen: yaa siz hiç düşündünüz mü? saniyede 42 metre sizi hayattan alır mı yoksa hayatta mı bırakır :farao: :farao:
Sağ elinizi daha dikkatli kullanın arkadaşlar :cyclopsan :pale: siz kendinize önem vermeseniz de veren birileri vardır mutlaka ama hala yok derseniz BEN SİZİ ÖNEMSİYORUM :) :mrgreen:
iyi sürüşler hepimize

Motosikleti
Forza 250
şeytan kanımıza girer bazen..
biraz daha açmalı gazı deriz.
biraz daha..
gücünü görmek istiyorum deriz motora..
bazen sonu felaket olur..
düz bir çizgi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üf güzel o zaman.

150 le giderken 42 metre olsa, 300 le giderken 84 metre......... Hımm

Walla güzel. eve 5 dakkada giderim. :bounce: Satıp hayabusa almak gerekli.

evet 5 dakikada gidiceksin ama o 5 dakkalık yolda bi otobüs şöförü hatalı sollama yapıp senin önüne geçerse(ALLAH KORUSUN)5 dakkada eve 5 parça olarak gidersin :pr:

Onu bunu bilmem de şimdi aklıma geldi, saniyede 42 metre hızla ilerleken ne zaman refleks yapacaz da tepki verip motora yönlendirm frenleme vırt zırt bişeyler yapacaz da motor da bu dediklerimi dengesi bozulmadan bizi üzerinden atmadan yapacak ? Yok yok benim gözüm korktu bu işlerden :cherry:

yoookkk arkadaş hız güzel ama yollar ve ülke buna musaıt deıl.gecen gunde motor kazası gordum adamın belınden yukarsı 8 metre ılerde bacakları arkada kalmış .iç organların yerını ve durumu anlatıpta olayı vahımlestirmeyeyım

yahu bunları yazıp korkutmayın milleti...
dikkat etmek şart
ama motorcuların hepsi de parça pinçik olmuyor ya...

Allah hepimizi korusun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar