Motosiklet montu onarım vs.

Virajda ne olduğunu anlamadığım sıvıya girerek düştüm ilk düşüşümdü kalktığımda nedense güldüm düşerkende ben düşüyorum dedim kendi kendime
:)

Neyse o düşüşten sonra montumun dirsekleri aşındı ve kötü duruyor yeni mont alamam malesef orayı onarma sansım var mı?
Yırtılan montuna yama yapan var mı güzel olucak şekilde mont mevsimlik bu arada
Buff veya bandana alıp kolun tamamına diktirmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı ?

Kafamda deli sorular... Önerilerinizi bekliyorumm

(düşeli baya uzun süre oldu )

buff bilmemde 90 lı yıllarda kotlarımızın diz kapakları çok aşındığından yerde misket oynarken vs oraya gene kot benzeri kalın 1 kumaştan üzerinde hayvan ,çizgi film karekteri gibi resimlerin olduğu yama dikerdi annem. öyle bişi yapabilirsin bilemiyorum altan.

bunlar gibi https://fr.aliexpress.com/item/Heroes-set-iron-man-Batman-spider-man-Superman-armband-sided-embroidery-cloth-standard/32722589266.html?spm=a2g0w.search0302.4.2.VVe9au

gW9lp0.jpg
[/url][/IMG]

Benim eski konularda Terzi başlığı altında vardı. Yonlendirdigim arkadaşlar teşekkür mesaji attılar. Eski konulardan bulabilirsiniz,okuyun aklınıza yatarsa gidin. Terzi amca ve abla beni bilir. Ne zaman gitsem söyler,sizin aracılığınızla gelenler oldu,soylediler diye.

Bu işi en iyi kadınlar çözer mesela annen :). Güvendiği terzi var ise montunu al ve ona git eğer dikiş tutacak bir yerde ise makina ile yapılan çok değişik kapatma yamaları yapıyorlar dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor. Tutmayan yerde ise sağlam kumaştan benzer üstünden geçerek yama yapabilir.

Resim atma imkanın var mı?

tam dirsek kısmı omuz vs şuan da malesef yok ama gün içerisinde atabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

Bu işi en iyi kadınlar çözer mesela annen :). Güvendiği terzi var ise montunu al ve ona git eğer dikiş tutacak bir yerde ise makina ile yapılan çok değişik kapatma yamaları yapıyorlar dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyor. Tutmayan yerde ise sağlam kumaştan benzer üstünden geçerek yama yapabilir.

doğru anlaşılması önemlı değil yahu sadece güzel estetik dursun belki de koldaki kumaşı tamamen söküp başka kumaşta eklenebilir @Salurbeyin konusuna baktıktan sonra bugün terziye gider konuşurum bakalım neler yapabilicek

Benim eski konularda Terzi başlığı altında vardı. Yonlendirdigim arkadaşlar teşekkür mesaji attılar. Eski konulardan bulabilirsiniz,okuyun aklınıza yatarsa gidin. Terzi amca ve abla beni bilir. Ne zaman gitsem söyler,sizin aracılığınızla gelenler oldu,soylediler diye.

Geçmiş konularınıza baktım fakat oyle bı baslık yok ?

Ben de düştükten sonra montumun kol kısmında ufak bir aşınma olmuştu. Aşınan yere askerdeyken verilen arma şeklinde Türk bayrağını diktim gayet güzel durdu. Dirsek kısmındaki aşınma büyükse önce yama yaptırın sonra arma diktirin derim.

Örgücüler var bazı terziler yapıyor. Yırtılan yeri aynı iplikten örerek onarıyorlar 30-40 lira gibi bir maliyeti vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar