1700km Yol Yaptım Yanaklarımı Hissetmiyorum. Acil Taktik!

Iyi günler herkese, İstanbul'dan Kıbrıs'a gideceğim diye yola çıkmıştım 3 hafta önce. Sahilden geze geze 2500km'de varırım demiştim ama biraz fazla gezmişim şuan Bodrum'dayım ve 1700km'yi geçti yaptığım mesafe.
Şu an ağrıdan yola çıkma isteğim gitti, daha hiç bir yere sapmadan 900km yolum var. Pantolonumun içine yastık koyup mu sürsem diye düşünüyorum ciddi ciddi, var mı yolda biraz rahat ettirecek bir çözümü olan. Teşekkürler...

Aynen müdür donun içine yastık koy gülezar karakteri ölmesin..

ince-ince-yasemince-gulazer_8459697-68630_600x315.jpg

:mrgreen:

Uleyn başlığa istinaden ben de adam yüz felci mi oldu dedim. :D Meğer diğer yanaklarmış.

Ne alaka..kask fln derken:) Güzel gezmişsin.Bi uyku şart bence.sonra devirsiz kullanmaya devam..Sık mola ve ufak volta iyi gelebilir.Bulabilirsen ince silikon yastık bile iş görür bence..

Son düzenleme:
Ne alaka..kask fln derken:) Güzel gezmişsin.Bi uyku şart bence.sonra devirsiz kullanmaya devam..Sık mola ve ufak volta iyi gelebilir.Bulabilirsen ince silikon yastık bile iş görür bence..

Cok mola veriyorum onda sorun yok ancak moladan sonra kisa surede tekrar rahatsizlik basliyor, bu sefer yol cekilmez oluyor :(

Su var mi butt`una guvenen diye konu acan arkadasi siz sandim http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/179667-iron-butt-yapacak-butt%27ina-guvenen-arkadaslar-iceri.html

Hocam olum kalim yoksa yapmayin Allah askina dinlenin, neden yipratiyorsunuz kendinizi ve yanaklarinizi ? Bakisiniz dusmuyor mu bu kadar yoldan sonra ?

3 haftada geldim bu yolu hocam. Istanbul-Canakkale-Didim-Bodrum yaptim su ana kadar. Yolu ortalama 400km'ye bolerek ilerliyorum. Simdi 450km Antalya yapacagim ama aklimda bu sert sele sorunu var.

Bayramda 1 günde 1300 km yaptım.Sabaha karşı Gebzeden 3 te çıkıp akşam 8de Batuma girdim.

Popom pek sorun yaratmadı, fakat popo için ìki tane ekstra donanım kullandım.

1-Pedli bisiklet taytı
2-Ekstra sele üstü konfor süngeri.

DKN

bende dahil kasktan zannedenler hep içi dışı temiz ıçinde art niyet barındırmayan saf insanlarız. yanaklarada dediğin gibi en iyi müdahale yastık gibi görünüyor abi. bağlayın sırtına eğeri

Havali pedlerden al.
Bisiklet pedi olarak decathlonda jeller var 149 olması lazim dene istersen cihan.

Motor ne su an ?

Dusuk cc ile uzun yol bile bile ladestir. Kendin kasinmisin basa gelen cekilir :)

Air hawk al,kesinlikle en iyi çare.Kullandım, kullanıyorum da hala.

Havali pedlerden al.
Bisiklet pedi olarak decathlonda jeller var 149 olması lazim dene istersen cihan.

Motor ne su an ?

Rx3, Volkan abi.

Yüzüstü git yat! Yoksa yanaklarını hiç hissedemeyebilirsin.

Findiklari hissetmemekten iyidir :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------

Tum mesajlari tek tek okudum, oneride bulunan herkese tesekkur ederim. Seleye ekstra bir sey taktiracagim gibi duruyor, bulamazsam pantolona ince silikon bir yastik. Artik kim k gibi dolasicaz napalim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar