Ortalama hız tespit sistemi. Hangi yollarda ne kadar ceza hızda gidilmeli?

Süreye takılmayın. Hız limitini aşmayın yeter. Binek taşıtlar için 120km/s motosiklet için 100 km/s
Biliyorum yüksek cc motorlar için 3 şeritli otobanda 100 çok saçma olmuş ama yapacak bir şey yok.

Mola yerleri girişlerinden önce ve çıkışlarından sonra kamera var yine. Mola yerine girip bekleme hesaba katılmayacak.. Gişede bekleme de işe yaramaz, çünkü aralarda yine ortalama alacaklar.

Aslında iyi olmuş Önceden 120-130 gidiyoduk otobanda mola veriyoduk bide yarım saat uzun sürüyodu. Şimde 170-180 gideriz yarım saat mola, 72 dakikayı tamamlayacak şekilde de çıkarız , daha kısa sürer yol. Ohhh miss... diycem ama değil yine 120 gidicez ama bakıcazki 56 dakikada gişeye gelmişiz nası oluyo lan derken kenara çekip otoban kenarında beklicez. Bari her otoban için süreleri yayınlasalar da ona göre gitsek.

Mola yerleri girişlerinden önce ve çıkışlarından sonra kamera var yine. Mola yerine girip bekleme hesaba katılmayacak.. Gişede bekleme de işe yaramaz, çünkü aralarda yine ortalama alacaklar.

hesap ortada
112 / 71 * 60 = 94,64 km/s
bu hızı geçmeyeceksin hocam.

Girişte hgsyi okutmayın ve plakayı kapatın çıkışta en uzak mesafe bedeli düşer hgs den o da olsun olsun 5 6 lira olur. Ceza yemekten iyidir

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
şimdi otobancılar düşünsün hahaha :D bende aldığım hgs yi vitrine koyayım gitsin.

Her türlü beşerinin ortak noktasıdır para denen şey. O nedenledir ki cezalar çok daha ağırlaştırılsa daha net çözümler elde edilebilir sanki.

DKN

kimse, bende o zaman sağ şeritten 50 ile giderim dememiş.. hep engelleri aşma mücadelesi

eskiden yol bitmesin diye yavaş giderdim.
şimdi yine aynıyım.
eeeeee
ben bu mesajı niye yazdım ?

tarihi ve sıcak fırsat: otoban çıkışlarına çay, kahve, tost, sıcak ve soğuk içecekler satan büfe ya da kantin tarzı yerler açılması. fiyatları da makul düzeyde tutarsanız parayı çuval çuval kesersiniz terbiyesiz olayım.

tabii ki de gölgelikli tente ve de bol bol tabure. ücretsiz wifi. televizyon falan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar