Hafta sonu gezileri varsa katılalım

Arkadaşlar merhaba Nostalji 125 znu motosikletim var bu hafta sonu kamp gezi deniz tarzı yapacak arkadaşlar varsa iletişime geçelim.:queen::queen:

08 Temmuz sabahı Kadıköyden erken çıkıp feribotla Yalova - Gölcük yolun üstünden Değirmendere tarafına geçiyorum. Dileyen buyursun gelsin.

Bu haftasonu cumartesi veya pazar günü kefkene denize gideceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

08 Temmuz sabahı Kadıköyden erken çıkıp feribotla Yalova - Gölcük yolun üstünden Değirmendere tarafına geçiyorum. Dileyen buyursun gelsin.

İşiniz yoksa kefkene gidelim?

böbreklere dikkat gençler. :queen:

anlamazsınız ağrı yapar havaya güvenip rüzgar aldırmayın :)

kolay gelsin.

Biz de planladık ramazan dan önce Yazılı Kanuon a doğru fakat, özellikle geçen hafta yoldaki o erimiş zifti görünce hala beklemedeyim.

Benim motor ufak ya Nostalji sizlere yetişmek bir miktar zor olur böbrek elden önceden gider :queen:

Bu haftasonu cumartesi veya pazar günü kefkene denize gideceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

İşiniz yoksa kefkene gidelim?

Kefken iki hafta sonraki plan, bu sefer bir büyüğü ziyarete gideceğim.
Ama genel hafta sonları İstanbul içi Rumeli Kavağı filan gezmeleri yapıyorum, buyur gel.

Hocam benim motor şehiriçini çok sevmiyor. Mümkün olduğunca şehirdışına atıyorum kendimi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar