İlk motosikletim

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve ilk motosikletim YZF R125 yeni aldım 2013 model mavi boyum 1.83 kilom 75.Bu motoru kime sorsam pahalıya almışsın diyor 9500tl 12bin kilometrede kaza kaydı yok sadece bi yerde kaynak ve sol altta ufak bir çizik var o kadar .Çok hoşuma gidiyor görünüşü ve gaz tepkisi bel ağrısı falan çekmiyorum ancak insanların yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.Sizce o etraftaki insanları mı dinlemeliyim yoksa kendi bildiğimi mi yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim :)

İlk olarak 2013 model motosiklet 12 bin km inandırıcı gelmiyor.
Kaynak olan yer şase ise geçmiş olsun ciddi bir kaza geçirip sıfırdan toplanmış bir r125 almışsın. kimse durduk yere motosikletine kaynak yaptırmaz. mutlaka bir nedeni vardır

Sonradan ekleme: r25 olarak gördum r125 imiş. yazdıklarımı unutabilirsin r25 için yazmıştım :)

O fabrika çıkış kaynağıymış sonradan kaynak yapılmamış şimdi öğrendim :) Motorun sahibi teğmen sürememiş adam ondan aldık. :)

bir cbr 125 kullanıcısı olarak bence normal bir fiyata almışsınız eğer orjinal kilometrede ise,tekeriniz düz bassın
edit:ayrıca insanları kesinlikle takma dostum insan bu konuşur.Zaten kötü yorum yapanların %70 i senin aldığın motosiklete bile sahip olmayan insanlardır.Bunlara derdini anlatamazsın,zaten anlatsanda anlamazlar...

Son düzenleme:
bir cbr 125 kullanıcısı olarak bence normal bir fiyata almışsınız eğer orjinal kilometrede ise,tekeriniz düz bassın
edit:ayrıca insanları kesinlikle takma dostum insan bu konuşur.Zaten kötü yorum yapanların %70 i senin aldığın motosiklete bile sahip olmayan insanlardır.Bunlara derdini anlatamazsın,zaten anlatsanda anlamazlar...

Milletin ne dediğini umursamaycak isen bu forumda ne işin var.
Kötü yorum yapanlar kötüsüne sahipmiş..Hahhahhhaaaahh..

Bende fiyati su sartlar altinda normal buldum hatta sahibinden e bakarsak cok iyi bile diyebilirim.
İnsanlar konusur bugun pahali der yarin bu sana yetmiyor der oteki gun rengi baska olsaydi der der oglu der. Tamam ddiyecek gececeksin :)
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler.

Motor sorunsuzsa, standartları dahilinde yakıt tüketiyorsa, seni rahat ettiriyor, bir yerden bir yere götürme görevini doğru yapıyorsa, 3-5 kuruş az veya çok vermiş olmanı tartışmak sadece goygoy. Hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar