- Konu Yazar
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız 150 tl gibi bir maliyetle, motorunuzu biri çalsa bile hemen haritadan bulabiliyorsunuz. Ben kendi motoruma uyguladım ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Neyse nasıl yapacağınızla ilgili sadete geleyim. Öncelikle arkadaşlar bu konuyla ilgili bir telefoncudan veya telefon tamircisinden iphone 3/4 gibi eski model hatta ses/kamera vs gibi arızalı olması sorun olmayacak şekilde 100/150 tl ye bir telefon alıyorsunuz. tabi bunla ilgili birde int kotası olan bir gsm hat. telefona hattı taktiktan sonra icloud ayarlarını yapıp iphonemi bul kısmını açıyorsunuz. eğer daha detaylı konum geçmişinide görmek istiyorsanız 10 tl ücretle fonehome isimli ücretli uygulamayı telefona yüklüyorsunuz. sonra herhangi bir motor elektroniğinden anlayan birine direkt aküden sürekli şarz olacak şekilde gizli bir yere monte ettiyorsunuz. hepsi bu kadar bundan sonra gerek icloud üzerinden gerekse fonehome web sitesinden motorunuzun konumunu hem anlık hemde geçmiş bilgileriyle beraber görüp motorunuzu bulabiliyorsunuz. ben bu yöntemi uygulayarak hem çalınan motorumu buldum hemde bir önce gps olmadan çalınan ve bulamadığım motorumun parasınıda son yakaladığım hırsızdan tahsil ettim. aslında aynı uygulamayı kullanmadığınız eski bir android telefonlada yapabilirsiniz. yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım. bence herkez önlemini alsın arkadaşlar. kolay gelsin.
Son düzenleme: