Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili haşmet.özür dilenmesi egonu tatmin edecekse,işte özür dilettim dedirtmekse amaç,böyle bir özür gelmez tarafımızdan.tehdit edildiğin yazıyı göremedim.insanların değer verdiği konular hakkında (yelek yerine armalı çorap gibi)tahrik edici yazılar yazarsan bu tür tehtidler alırsın.demekki bizim için önemli bişey hakkında alaycı bir şey paylaşmışsın ki böyle bir tepki görmüşsün.önce yazdıklarını bir okumanı tavsiye ederim.bak bakalım kendinde suç varmı ?özeleştiri erdemdir.tüm motorcu kardeşlerimden ricamdır.lütfen motor kulüplerini filmlerdeki gibi görmeyin.öyle değil çünkü.kulüpler hakkında bilgi sahibi olmadan karalayan kardeşlerim bu sözümü yabana atmayın.BİLİYORSAN KONUŞ FEYZ ALSINLAR,BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR...TRCC.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNCELER İÇİNDESİN.GRUP SÜRÜŞÜ DİYE BİŞEY VAR.HERKES BU KURALLARA UYUYOR.SENİN SANDIĞİN GİBİ KİMSE KOYUN DEĞİL.KURALLARA UYUYORUZ VE ÇOK YAŞIYORUZ,KAZA YAPMIYORUZ.ZATEN KULUPLERİN TEMEL AMACI GÜVENLİ SÜRÜŞ YAPMAKTIR.BUNLARI NEDEN Mİ YAZIYORUM.DERDİM KENDİMİZİ ANLATMAK DEĞİL.BUNA İHTİYACİMİZ YOK.ZATEN BU SON YAZIM.İZMİRDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUM.TRCC İZMİR KULÜP EVİNE MİSAFİR OLMANI TAVSİYE EDERİM.
Zaten problem gormemeniz. Isinize geleni goruyor, isinize gelmeyeni gormuyorsunuz. Simdiye kadar gosterdigi tutuma gore TRCC, hak ve dogru olan yerine, baskalarini aciktan tehdit edip suc isleyen uyeleri yaninda yer almayi tercih etti. Bu, en ilkel anlamda kabileciliktir.
Bu arada, eger silinen konuyu gormediyseniz bos yere yorum yapmayin. Goren gordu, ve susmayi tercih etti. Hepimiz de sahit olduk.
Lutfen belli bir sahsa yonelik yaptigim ciddiyetsiz bir sakayi da haksizliginizi silmek icin kullanmayin lutfen. Kime nasil saygi gosterdigim acik ve net belli.
Daha once de yazdigim gibi: "bizi yanlis taniyorsunuz. biz icinizdeniz. biz ozelestiriyi destekliyoruz. biz yaslilara yetimlere yardim ediyoruz." tipi soylemler yerine yaptiginiz bariz yanlisi ustlenin, ki o soylemlerin bi anlami olsun. Yoksa bos laf hepsi. Simdiye kadar da oyle oldu malesef.